ZVEZDIN APEL PRED DERBI: Grobare će ovo posebno zanimati!

Novosti online

14. 11. 2021. u 17:59

KOŠARKAŠI Crvene zvezde u 8. kolu dočekuju Partizan, a navijačima Zvezde upućen važan apel.

ЗВЕЗДИН АПЕЛ ПРЕД ДЕРБИ: Гробаре ће ово посебно занимати!

FOTO: KK Crvena zvezda

Kao što to obično biva večiti derbi u ABA ligi igra se bez gostujućih navijača. Crvena zvezda uputila je molbu navijačima kako bi preudpredili moguće incidente. 

- Klub još jednom podseća da je ovaj meč proglašen utakmicom “povišenog rizika” nakon bezbednosnog sastanka sa predstavnicima MUP RS i svih službi koje su uključene u organizaciju ove utakmice, uključujući i predstavnika ABA lige i KK Partizan koji su takođe bili prisutni na sastanku. KK Crvena zvezda će zajedničkim snagama sa svim službama bezbednosti učiniti sve da utakmica protekne u najboljem redu.

Klub još jednom poziva sve svoje navijače da večeras ispune dvoranu do poslednjeg mesta, pomognu ekipi da u sportskom ambijentu uz fer i korektno i sportsko navijanje, dođe do nove pobede. KK Crvena zvezda još jednom podseća da gostujućih navijača neće biti u skladu sa dogovorom sa bezbednosnog sastanka.

Večeras će u halu moći da uđu samo vlasnici sezonskih karata KK Crvena zvezda (koji takođe imaju mogućnost da na svoje ime kupe i dve dnevne karte za utakmicu 8.kola ABA lige), kao i svi oni koji su to pravo stekli kupovinom karte za meč 9. kola Evrolige sa francuskim Asvelom.

Takođe, shodno propozicijama takmičenja, službena lica KK Partizan dobiće za njihove potrebe i na bazi reciprociteta, identičan broj karata koji će dobiti i predstavnici KK Crvena zvezda za utakmicu koja će se igrati u drugom delu sezone.

Kapije dvorane biće otvorene dva sata pre početka meča, a KK Crvena zvezda apeluje na sve koji budu dolazili u dvoranu, da se ka njoj upute ranije, zbog detaljnih kontrola koje će biti sprovedene na svim ulazima.

Ulazak na utakmicu biće omogućen svima koji imaju COVID pasoš (koji su vakcinisani), kao i onima sa potvrdama poput brzog PCR testa i potvrde da su preležali COVID virus.

Radi lakšeg i nesmetanog ulaska u halu, koji će naš klub obezbediti i posebnim punktovima za vlasike sezonskih karata, mole se svi da pripreme svoje odštampane potvrde ili “zelene pasoše” na svojim telefonima i pokažu ih redarima na ulasku u dvoranu “Aleksandar Nikolić”, navodi se u saopštenju. 

Posebno se apeluje na domaće navijače da fer i korektno navijaju i naprave prepoznatljivu atmosferu. 

Takođe, KK Crvena zvezda apeluje na sve da poštuju sve propisane zdravstvene mere Republike Srbije, da nose maske u hali, poštuju propisano odstojanje, kao i da zbog sprečavanja eventualnih gužvi zbog procedure, krenu ka dvorani nešto ranije.

Budite uz ekipu Crvene zvezde večeras, navijajte sportski fer i korektno uz prepoznatljivu atmosferu koju pravimo i koja je jedinstvena u Evropi. Pomozite našim momcima da dođu do važne pobede ali na naš zvezdaški način, bez uvreda akterima meča, uvredljivih skandiranja, bacanja predmeta na teren, zakrčenih prolaza…

Podsećamo da svi koji se upute ka hali i koji će večeras biti uz naš tim, ponesu bilo koji detalj ili odevni predmet koji je u osnovnoj boji Crvene zvezde, jer želimo da obojimo halu u našu crvenu boju, navedeno je u saopštenju Zvezde.

Duel u dvorani „Aleksandar Nikolić“ zakazan je za 19 časova. 

Juče je objavljeno ko će suditi na derbiju, a tok meča možete da pratite u blogu uživo na sajtu Novosti.rs

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)