"GROBARI" ODUŠEVLJENI: Jam Madar pred večiti derbi raspametio navijače Partizana (VIDEO)

Novosti online

08. 11. 2021. u 11:57

KOŠARKAŠI Partizana zadržali su stoodstotan učinak u novoj sezoni ABA lige, u sedmom kolu savladali su FMP sa 74:69, a posle tog meča desilo se nešto što je oduševilo navijače crno-belih.

ГРОБАРИ ОДУШЕВЉЕНИ: Јам Мадар пред вечити дерби распаметио навијаче Партизана (ВИДЕО)

FOTO: KK Partizan/Dragana Stjepanović/ABA liga

Podsetimo, ekipu Željka Obradovića je do trijumfa predvodio dvojac Zek Ledej - Aleksa Avramović, sa 18, odnosno 15 poena, ali je u prvi plan potom iskočio mladi bek iz Tel Aviva - Jam Madar.

Reprezentativac Izraela, koji je umeo da u ovoj ABA sezoni postigne i 23 poena, kao protiv Krke, ovoga puta je "panterima" ubacio samo jedan i... dok su se njegovi saigrači tuširali i spremali da odu kućama, on je opet izašao na parket.

Razlog?

Da trenira. Posle utakmice koju je upravo odigrao.

Vežbao je ovaj 20-godišnjak šut, a snimak tog treninga koji je obavio neposredno posle takmičarskog meča oduševio je "grobare".

"Svaka čast", "Tako se to radi", bili su samo neki od komentara na društvenim mrežama, mada je bio i jedan koji je kritički posmatrao sve što se dešavalo na pomenutoj utakmici "Zašto (trenira) samo on?! Kako su večeras bacali kuglu, svi treba da ostanu!".

Partizan je, inače, šutirao odličnih 22/33 za tri poena, ali se sa distance nije baš proslavio - 6/27. Ipak, cilj je ostvaren, stiglo se do sedme pobede u isto toliko ABA nastupa, čime je izjednačen klupski rekord na startu regionalnog takmičenja, koji je postavila ekipa u sezoni 2008/2009.

Naredni rival Partizana je Crvena zvezda, a posle obaveza "večitih" na evrosceni, derbi je na programu već u nedelju, 14. novembra, od 19 časova.


BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"
 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Uskoro opširnije

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!