BOGDANOVIĆ SEO NA PARKET POSLE OVE MAJSTORIJE: Pogledajte "ringišpil" Bredlija Bila kojim je izbacio srpskog košarkaša iz igre (VIDEO)

Novosti online

29. 10. 2021. u 09:56

SRPSKI košarkaš Bogdan Bogdanović postigao je 14 poena, uz šest skokova i četiri asistencije za 34 minuta u porazu njegovih Hoksa protiv Vizardsa.

БОГДАНОВИЋ СЕО НА ПАРКЕТ ПОСЛЕ ОВЕ МАЈСТОРИЈЕ: Погледајте рингишпил Бредлија Била којим је избацио српског кошаркаша из игре (ВИДЕО)

FOTO: EPA

Bek Atlante nije se dobro snašao u odbrani protiv Bredlija Bila, što se najbolje videlo u jednoj akciji kada je drugi strelac lige iz prošle sezone ringišpilom izbacio našeg košarkaša iz igre i naterao ga da sedne na parket.

Atlanta je posle pet utakmica deveta na Istoku sa skorom 3-2, dok je Vašington treći sa četiri pobede i jednim porazom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a predstojeće Olimpijske igre - Pariz 2024, posebno su zanimljive ovih dana, zbog "ruske situacije".

24. 04. 2024. u 15:44

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna