POTUKLE SE ZVEZDE LEJKERSA: Istorijski poraz legendarnog kluba iznedrio sukob asova (VIDEO)

Novosti online

23. 10. 2021. u 11:55

LEJKERSI nisu baš otvorili NBA sezonu kako su hteli, pa je došlo i do nemilih scena usred meča sa Feniksom.

ПОТУКЛЕ СЕ ЗВЕЗДЕ ЛЕЈКЕРСА: Историјски пораз легендарног клуба изнедрио сукоб асова (ВИДЕО)

Tviter / @YahooSports

Prvi put u istoriji Los Anđeles Lejkersi su šampionat započeli sa dva poraza na svom terenu, a tokom tajmauta u prvom poluvremenu utakmice sa Sansima, koji su trijumfovali sa 105:115, sukobila su se dva asa domaćih, Dvajt Hauard i Entoni Dejvis.


Oni su se sporečkali zbog jednog loše obavljenog defanzivnog zadatka, a saigrači su sprečili da taj sukob preraste u pravu tuču.


Dejvis je nešto prigovarao Hauardu, ovaj ustao sa stolice na koju samo što se spustio, da bi ga klupski kolega uhvatio za ruke i gurnuo nazad. 


Tada su njihovi saigrači prišli i razdvojili ih, mada je rasprava gorostasa potom potrajala još čitav minut, ali nakon poraza od Feniksa obojica su "spuštala loptu".


- Rešili smo šta smo imali na licu mesta. Prosto smo imali različite stavove oko onoga što se desilo na parketu. Obojica smo veoma strastveni kada se radi o pobeđivanju. Nismo hteli da izgubimo meč... Mi smo odrasli ljudi, neke stvari se dešavaju, ali ovo smo rešili. Problem više ne postoji, uverava Dvajt Hauard, trostruki najbolji defanzivac NBA lige.


Sličnog stava je i Entoni Dejvis:


- Mi smo dvojica momaka koji su veoma takmičarski nastrojeni, trijumfi nas veoma zanimaju. Šta smo imali da rešimo, razrešili smo, istakao je Dejvis.

BONUS VIDEO Kako je Beograd dočekao košarkaše koji su u Indijanapolisu dobili i "Drim tim"

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista