ČAČANI OPTIMISTI: Možemo da budemo prijatno iznenađenje u ABA ligi

Tanjug

24. 09. 2021. u 11:03

KAPITEN košarkaša Borca Uroš Čarapić rekao je da očekuje da će čačanski tim biti iznenađenje ove sezone u ABA ligi.

ЧАЧАНИ ОПТИМИСТИ: Можемо да будемо пријатно изненађење у АБА лиги

FOTO: KK Krka/Drago Perko/Košarka.si/ABA liga

- Svako ko barem malo prati regionalnu košarku može da primeti da je klub ovog leta sastavio snažan tim. U Borac je stiglo dosta zvučnih imena, što nas sve raduje. Na svakoj poziciji imamo nekoliko kvalitetnih i dokazanih igrača. Iskreno se nadam da ove sezone možemo da budemo prijatno iznenađenje u ABA ligi. To je želja svih nas. Uostalom, za to radimo i treniramo. Imamo iskustvo iz prošle godine. A to se odnosni na sve nas, od igrača do stručnog štaba - rekao je Čarapić za klupski sajt.

Ekipa Marka Marinovića, koja drugu sezonu zaredom igra Jadransku ligu, sutra od 17 sati u prvom kolu regionalne lige u Laktašima odmeriće snagu sa ekipom Igokee.

- Smatram da nas je prošle sezone Igokea malo potcenila, barem u prvom meču. Verujem da će ove godine mnogo ozbiljnije da nas shvati. Kao svake takmičarske godine, Igokea ima dobar roster sastavljen od kvalitetnih igrača, a predvodi ih iskusan trener, koji godinama vodi tim u ABA ligi. Gostovanje Igokei je uvek bilo nezgodno za sve ekipe, pa tako i za nas. Ali mi ćemo pružiti svoj maksimum, pa ako nam se ukaže neka šansa, mi ćemo je svakako iskoristiti - poručio je Čarapić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DŽEJMS NESTRPLJIV! NBA legenda jedva čeka da počne