"PRVA POMISAO MI JE BILA ISTORIJA KLUBA": Holins otkrio šta je presudilo da dođe u Zvezdu

Novosti online

23. 09. 2021. u 18:18

AMERIČKI košarkaš Ostin Holins jedno je od najvećih pojačanja Crvene zvezde u ovoj sezoni. On nije krio oduševljenje što će u narednoj sezoni nositi crveno-beli dres.

ПРВА ПОМИСАО МИ ЈЕ БИЛА ИСТОРИЈА КЛУБА: Холинс открио шта је пресудило да дође у Звезду

FOTO: KK Crvena zvezda

U izboru nove sredine su mu dosta pomogli bivši saigrači iz Zenita Kej Si Rivers i Bili Beron koji su tokom karijere nastupali za Zvezdu.

- Moja prva pomisao je bila istorija kluba. Poznajem nekoliko igrača koji su igrali za klub, svi su rekli istu stvar o kulturi ovde, o sjajnom iskustvu koje su imali ovde. Bio sam veoma uzbuđen kada sam dobio taj poziv i ponudu - rekao je Holins za "Sportklub" i dodao:

- Obojica su imali sjajno iskustvo ovde. Obojica su pričali o navijačima. Prošle sezone sam došao ovde sa Zenitom, ali nisam to osetio jer nije bilo navijača u hali. Ako ih bude ove sezone, to će biti moje prvo iskustvo sa navijačima. Od momenta kada sam potpisao, pokazali su mi toliko ljubavi, jako poštujem to. To je nešto čemu se radujem i jedva čekam da se desi.

Ovaj 29-godišnjak je oduševljen je istorijom sprske košarke.

- Nisam znao mnogo o klubu ili gradu, ali jedina stvar koju sam znao je da je dobra organizacija. Znao sam o istoriji ne samo Crvene zvezde već i o srpskoj košarci generalno. Lepo je iskustvo biti deo toga - istakao je on i rekao da mu je Nikola Jokić omiljeni srpski košarkaš, "koga ne možete da ne volite".

Holins će se predstaviti navijačima Crvene zvezde sutra od 20 časova kada crveno-beli u dvorani "Aleksandar Nikolić" u prvom kolu ABA lige dočekuju Split.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (5)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije