LJUBIMAC GROBARA JEDVA ČEKA DA VIDI ŽOCOV PARTIZAN: Sviđaju mi se ideja i projekat, raduje me što ću moći da ispratim kako im ide

Novosti online

22. 09. 2021. u 17:36

PARTIZAN je doživeo velike promene. Između ostalog na klupu se vratio Željko Obradović, a to raduje i bivšeg igrača crno-belih i ljubimca "grobara" Jana Veselog.

ЉУБИМАЦ ГРОБАРА ЈЕДВА ЧЕКА ДА ВИДИ ЖОЦОВ ПАРТИЗАН: Свиђају ми се идеја и пројекат, радује ме што ћу моћи да испратим како им иде

Foto: Evroliga

Sjajni centar koji je dres kluba iz Humske nosio od 2008. do 2011. godine istakao je da će sa mnogo pažnje pratiti utakmice Partizana, pošto ga je zainteresovao projekat tima iz Beograda i rad trenera sa kojim sarađivao šest godina u Fenerbahčeu.

- Čudno, proveo sam šest godina sa njim i čudno je - rekao je Veseli uz osmeh.

Čeh će biti jedan od lidera istanbulskog kluba u novoj sezoni, ali će se truditi i da prati Partizan kad god mu to obaveze dozvole.

- To je život. Svako ima svoj put. Nemoguće je da neko bude 20 godina u istom klubu, on nije Greg Popovič (smeh) da bi ostao toliko. Mislim da mu je bio potreban odmor, a ovo je dobar izazov za njega.

Veseli jedna čeka da vidi kako će crno-beli izgledati na terenu.

- Iskreno, bio sam iznenađen ovom odlukom. Razumem da je izazov, ali i dalje sam iznenađen. Sviđaju mi se ideja i projekat, raduje me što ću moći da ispratim kako im ide naredne sezone - naveo je nekadašnji igrač Partizana za ''basketnews''.

FOTO: Tviter/KK Partizan

Ovaj 31-godišnjak iz Ostrave je u Partizan došao sa 18 godina iz Slovana, a igrao je još za Vašington, Denver i Fenerbahče, čiji dres nosi od 2014. godine.

Podsetimo, crno-beli prvi meč u novoj sezoni igraju u Zadru protiv istoimene ekipe. Ta utakmica na programu je u ponedeljak u 18 sati.

BONUS VIDEO: Oproštaj Novice Veličkovića pred punom Arenom

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVE REČI IRVINGA: Sjajni šuter ismejao američki drim-tim