EMOTIVNI ITUDIS: Grk posvetio trofej Dudi

Novosti online

19. 09. 2021. u 21:09

Trener košarkaša moskovskog CSKA Dimitris Itudis posvetio je pobedu svog tima u Superkupu VTB lige nedavno preminulom srpskom stručnjaku Dušanu Dudi Ivkoviću.

ЕМОТИВНИ ИТУДИС: Грк посветио трофеј Дуди

Foto: N.Paraušić

Moskovljani su sa 81:73 pobedili Zenit u bici za Superkup VTB lige, a Itudis koji je izuzetno vezan za srpsku košarku i nekadašnjeg selektora naše reprezentacije i jednog od najboljih trenera Evrope.

On je posle smrti Ivkovića rekao da je bio njegov košarkaški sin, bili su kućni prijatelji i nemerljivo mu je značio.

Stoga, Itudis je medijima posle podizanja trofeja Superkupa VTB lige rekao da ovo odličje posvećuje upravo Dušanu Dudi Ivkoviću koji je preminuo u četvrtak ujutru.

„Čestitke timu, ovo je bilo važno, a kao klub, želimo da ovaj Superkup, nazvan po Aleksandru Gomeljskom, posvetimo Dušanu Ivkoviću, mom prijatelju Dudi. Značio je mnogo klubu, ali i meni lično. Počeo je novu eru kluba, reorganizovao je klub, doneo mnogo novih stvari, mnogo inovacija u raznim aspektima. Saučešće njegovoj voljenoj supruzi Neni i sinovima, košarkaškom svetu će nedostajati, a mi koji smo bili bliski sa njim, uvek ćemo imati njega u sećanju, srcu i duši“, rekao je Itudis.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna