IVANOVIĆ : Veliki izazov; KALINIĆ: Uživanje je biti ovde

Tanjug

15. 09. 2021. u 14:35

NOVI košarkaš Crvene zvezde Nikola Ivanović rekao je da optimista pred početak nove sezone.

ИВАНОВИЋ : Велики изазов; КАЛИНИЋ: Уживање је бити овде

Foto: Instagram printskrin/nikola_kalina

On je ovog leta u beogradske crveno-bele stigao iz podgoričke Budućnosti.

- Trener Dejan Radonjić mi je pre potpisivanja ugovora objasnio kakva bi trebalo da bude moja uloga u timu. Za mene je veliki izazov da igram na najvećem mogućem nivou u Evropi, jer sam do sada imao samo nekoliko utakmica u Evroligi. Mislim da su svi momci optimisti zbog svega što nas očekuje, radimo kvalitetno. Mogle bi da se dese lepe stvari - rekao je Ivanović novinarima na konferenciji za medije u hali "Aleksandar Nikolić".

Povratnik među crveno-bele Nikola Kalinić kaže da se na Mali Kalemegdan vratio iz više razloga.

- Radićemo najbolje što možemo, ko zna šta će nam sezona doneti. Bitno je da ostanemo zdravi, jer poslednjih godina najzdravije ekipe osvajaju trofeje i učestvuju u borbi za njih. Odluka dolaska u Zvezdu je bila doneta iz mnogih razloga. Od porodičnih, ovo sve sa koronom i karantinima mi je otvorilo oči, da treba da budem malo bliže porodici i prijateljima, da su i te stvari bitne. Imao sam sreće da sam se ostvario u karijernom i finansijskom smislu, tako da je uživanje biti ovde sa poznatim licima. Ne možemo da damo nikakve prognoze dok ne počnemo da igramo prave utakmice - rekao je Kalinić.

Ognjen Dobrić rekao je da se nada da će se brzo vratiti na parket.

- Ne znam detalje, sve ide nabolje. Oporavljam se i nadam se da ću uskoro biti na terenu sa ovom ekipom, pre svega na treninzima, a potom i na utakmicama. Nećemo da žurimo da se ne bi nešto pogoršalo, ali sve ide kako treba - poručio je Dobrić.

BONUS VIDEO 

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZBOG OVOGA JE ĐOKOVIĆ OTPUSTIO IVANIŠEVIĆA? Da li je ovo kap koja je prelila čašu... (VIDEO)