NE MOŽE DA GA ČEKA: Šarunas Jasikevičijus otpisao Gasola!

Novosti online

03. 09. 2021. u 16:44

TRENER KK Barselona Šarunas Jasikevičijus govorio je o svojim planovima, koji trenutno ne uključuju Pau Gasola, prenosi "Jurohups".

НЕ МОЖЕ ДА ГА ЧЕКА: Шарунас Јасикевичијус отписао Гасола!

Foto: FK Barselona

- Fokusiran sam na rad sa onim što imam i trenutno ne mislim na Pau Gasola. Ako se njegova odluka pojavi kasnije, moraćemo je proceniti, kazao je Jasikevičiju i dodao:

- Ne mogu da kažem da Gasolu, ne isplaćujem mu platu. Ako dođe do do nastavka saradnje, moraćemo da sednemo sa klubom, igračem i osobljem da vidimo da li nam svima odgovara.

Bivši NBA šampion je nedavno govorio o tome kako će mu trebati neko vreme da razmotri sve opcije i donese odluku hoće li se pezionisati. 

Šef struke španskog kluba je dalje govorio o spisku Barselone za sezonu 2021/22. i o tome kako su promene dovele do bolje ravnoteže.

- Adam Hanga neće nastaviti jer smo morali da smanjimo budžet i iz sportskih razloga. Sa Klaverovom povredom, prošle godine smo patili bez jasne trojke, niti jasnog drugog čuvara. Sada neće biti tako, kaže selektor Litvanije.

- Uvek sam verovao u tim. Imamo grupu mladih koji još nisu spremni, ali za par godina će biti. Oni su mladi ljudi koji imaju budućnost i sa kojima ćemo morati malo i da rizikujemo. Tada će to zavisiti od njih, dodao je on.

(Sportske.net) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri