ČOVIĆ O LEGENDI ZVEZDE: Obradović uzeo 645.000 evra za četiri meseca neuspešne saradnje

Novosti online

29. 08. 2021. u 12:01

PRVI čovek KK Crvena zvezda Nebojša Čović izneo je nekoliko zanimljivih detalja o radu kluba, tokom gostovanja na TV Prva.

ЧОВИЋ О ЛЕГЕНДИ ЗВЕЗДЕ: Обрадовић узео 645.000 евра за четири месеца неуспешне сарадње

FOTO: ABA liga/Koper Primorska/Aleksander Golob

Odlazak Saše Obradović još nije definitivno stavljen ad akta u Crvenoj zvezdi. Ostalo je razočaranje zbog te neuspešne saradnje, ne samo zbog slabih rezultata, zbog kojih je nekadašnji legendarni as otišao iz kluba, nego i zbog toga koliko je odlazak Obradovića koštao crveno-bele.

Prvi čovek Zvezde Nebojša Čović se u gostovanju na TV Prva još jednom osvrnuo na period kada je Obradović bio u klubu i to naveo kao jedno od najvećih razočaranja prethodne sezone.

- U prošloj sezoni su nam se dogodile neke od najvećih radosti, ali i razočarenja u smislu imenovanja trenera od kojeg smo imali velika očekivanja. Mislim na Sašu Obradovića. Ne volim da pričam o tome, ali je neverovatno da legenda Crvene zvezde za četiri meseca naplati 645.000 evra. Priče o ljubavi u sportu, to je ljubav do poslednjeg evra kako bi napunili sopstveni džep. Svi koji pričaju o ljubavi u sportu mislim da nisu iskreni. Tačka - rekao je Čović.

Predsednik crveno-belih govorio je i o budžetu kluba, istakavši da će on za narednu sezonu biti dosta manji zbog problema sa koronom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna