POZNATO NBA LICE U BARU: Nikola Vučević trenira sa Mornarom (VIDEO)

Novosti online

23. 08. 2021. u 18:29

KOŠARKAŠKI klub Mornar priprema se za narednu sezonu, a na treningu Barana pojavilo se veliko ime - Nikola Vučević.

ПОЗНАТО НБА ЛИЦЕ У БАРУ: Никола Вучевић тренира са Морнаром (ВИДЕО)

Foto: AP

Centar Čikago Bulsa boravak u Baru iskoristio je da trenira sa timom Mihaila Pavićevića.

Inače, Vučević je kao mlađi trenirao u Monaru i istakao je da je zadovoljan što je tu.

- Pratim redovno Mornar, klub u kojem sam napravio prve ozbiljne košarkaške korake. S obzirom da tu sprovodim pripremni period, zamolio sam trenera Pavićevića da se par treninga priključim da bih mogao malo timski da radim, što bi mi pomoglo da se pripremim za svoju narednu sezonu. Mornar je pristao, tako da mi je zadovoljstvo da budem tu. Jeste da nisam za Mornar igrao u ovoj dvorani, ali mi je lepo da opet obučem dres sa grbom kao kad sam bio mlađi - rekao je Vučević, a prenosi "CdM".

Bivši igrač Orlanda ne krije da prati utkamice tima koji svoje mečeve igra u dvorani "Topolica".

- Mnogo mi je drago što Mornar raste iz godine u godinu i pravi ozbiljne rezultate. Drago mi je što su se vratili neki košarkaši koji su odrasli u Mornaru. Nadam se da će ove sezone biti bolja situacija sa virusom korona, da će publika moći da se vrati u dvoranu, jer bi to bilo bitno za igrače.

Uskoro ga očekuje povratak u SAD i pripreme za Čikagom.

- Očekujem da bude dobra sezona. Napravljena je odlična ekipa, najbolja u kojoj sam ja igrao do sada. Naravno, trebaće vremena da se svi uklopimo, ali dovođenjem Derozana, Bola i Karuza klub je napravio ozbiljne poteze, pokazali smo da su nam ambicije veoma ozbiljne. Naravno, trebaće vremena, iz godine u godinu bićemo sve bolji, ali velika želja postoji kod svih nas da Čikago može da se vrati na staze stare slave. Naravno, neće to biti na nivou kao kad je bio DŽordan, ali mislim da možemo da napravimo ozbiljne rezultate. Veoma sam motivisan za novi početak u ovom klubu, mislim da će biti dobro - zaključio je Vučević, koji je letos Baru trenirao i individualno kondicionim trenerom Mornara Draganom Gačevićem.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)