NEBOJŠA ČOVIĆ O REIZBORU: Nećemo gubiti energiju na teorije zavere

Novosti online

18. 07. 2021. u 09:11

NEBOJŠI Čoviću nedavno je istekao mandat na mestu predsednika košarkaškog kluba Crvena zvezda, a već nekoliko puta je istakao da "nije siguran da li ostaje".

НЕБОЈША ЧОВИЋ О РЕИЗБОРУ: Нећемо губити енергију на теорије завере

foto: Tanjug/Milica Nikolić

U intervjuu za "Blic" istakao je da je još u februaru najavio da je veliko pitanje da li će moći da nastavi da radi u Crvenoj zvezdi na način na koji on želi isključivo zbog zdravlja, isključivši tako "teorije zavere" o nekom drugom razlogu mogućeg povlačenja.

"Kako bi i tu eliminisali teorije zavere, niko ne zazire ni od koga, niti zbog činjenica da ne može kao drugi da zahvati iz bunara želja na dnevnom nivou...Jednostavno je -rukovodiću se samo savetima lekara, dobronamernih ljudi koji rade i pomažu Crvenoj zvezdi, ali i statusom koji imamo u ovom društvu", poručio je Nebojša Čović.

On je pojasnio šta misli kada to kaže.

"Niko ne ulazi u sportsku borbu sa jednom rukom zavezanom iza leđa. Nikada tako nije bilo, pa neće biti ni ovog leta, a posebno ne sa klubom čiji sam predsednik bio deset godina, do pre nekih 14 dana, a sada u skladu sa odlukama organa kluba obavljam tu dužnost do izborne Skupštine sredinom septembra".

Čović je takođe istakao da je veoma ponosan na sve ono što je Zvezda uradila u prethodnih deset godina otkako je u klubu, dok je dodao i da ga ne zanimaju pojačanja Partizana.

"Apsolutno me ne zanima šta se dešava u našem okruženju i vidim da mnoge poprilično iritira što nemamo nikakav stav, reakciju na nešto što nema veze sa našim klubom niti našim finansijama. I tako će i ostati, a teorije zavere ne možemo da sprečimo niti ćemo gubiti energiju na to", kazao je Čović.

(BLIC)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NIKOLA JOKIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta su 142 NBA igrača uradila zbog njega