OBJAVLJEN RASPORED EVROLIGE: Zvezda kreće iz Istanbula, crveno-bele čeka pakao u prvih sedam kola!

Novosti online

14. 07. 2021. u 13:12

EVROLIGA je u sredu objavila kompletan raspored takmičenja. Nova sezona traje od 30. septembra do 8. aprila i imaće sedam “duplih kola”, a potom nas čeka plej-of.

ОБЈАВЉЕН РАСПОРЕД ЕВРОЛИГЕ: Звезда креће из Истанбула, црвено-беле чека пакао у првих седам кола!

FOTO: KK Crvena zvezda

Ponovo će crveno-beli takmičenje da započnu u Istanbulu. Prvi protivnik čete trenera Dejana Radonjića je Fenerbahče (1. oktobar, 19:45). 

Gostovaće crveno-beli i u drugom kolu, igraće u Tel Avivu, protiv Makabija. Prvi meč pred svojim navijačima Zvezda igra 13. oktobra, protiv Žalgirisa, a dva dna kasnije putuje u Mosvku, na duel sa CSKA.

Potom u Beograd stiže Alba, pa slede dva putovanja, u Monako i Milano. Dakle, u prvih sedam kola crveno-beli će pet puta da igraju u gostima.

Crvena zvezda nakon toga dočekuje ALBU, ali onda slede dva nova gostovanja – Monaku i Armaniju, što znači da će ekipa Crvene zvezde u prvih 7 kola čak 5 puta biti gost!

Tokom decembra u još jednom duplom kolu crveno-beli dočekuju Barselonu (14. 12) i Bajerna (16.12), a 2021. godinu ispratiće utakmicom sa Zenitom 30. decembra u Beogradu. Novu 2022. započeće utakmicama sa Fenerbahčeom (6. januar) i Realom (13. januar).

FOTO: Printskrin/Tviter/Crvena zvezda

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a