CRNO-BELI NE STAJU: Plej reprezentacije Srbije načelno dogovorio uslove sa Partizanom - odbio Zvezdu, u Španiji imao ugovor na 530.000 evra

Novosti

06. 07. 2021. u 12:40

POJAČANjA kao na traci.

ЦРНО-БЕЛИ НЕ СТАЈУ: Плеј репрезентације Србије начелно договорио услове са Партизаном - одбио Звезду, у Шпанији имао уговор на 530.000 евра

Foto: KK Partizan, KSS

Kako prenosi "Mozzart Sport", 26-godišnji bek je načelno dogovorio uslove saradnje sa beogradskim crno-belima, ali transfer još uvek nije ozvaničen i čeka se potvrda crno-belih.

Prethodnih dana se spekulisalo da su za njega zeinteresovani Baskonija i Crvena zvezda.

Avramović je prethodne dve sezone nastupao za španski Estudijantes u čijem dresu je prošle sezone bio drugi strelac LaLige sa 16,4 poena po meču uz 3,5 asistencija i 2,9 skokova.

FOTO: KSS

Avramović je profesionalnu karijeru počeo u čačanskom Borcu, zatim je igrao u OKK Beogradu, opet Borcu, pa se otisnuo u inostranstvo i potpisao za Vareze. Potom je otišao u Španiju i potpisao dvogodišnji ugovor sa Unikahom vredan 530.000 evra.

Ipak, tamo se nije zadržao, otišao je u Estudijantes, prvo na pozajmicu, potom i za stalni ugovor, ali kako je njegov poslednji klub ispao iz ACB lige dobio je čiste papire.

(Mocartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda