MVP LAVICA: Zato su one ponos Srbije - prva poruka Sonje Vasić po sletanju u domovinu pokazuje šta su prave šampionke

Nportal

28. 06. 2021. u 16:59

ZLATNE lavice stigle su danas oko 15 časova na aerodrom nikola Tesla u Beogradu gde su ih dočekali članovi njihovih porodica, košarkaški radnici i građani.

МВП ЛАВИЦА: Зато су оне понос Србије - прва порука Соње Васић по слетању у домовину показује шта су праве шампионке

Foto: KSS/M. S.

MVP Evropskog prvenstva, Sonja Vasić je po sletanju u domovinu još jednom pokazala o kakvim šampionkama se radi. Jer, šampion se ne postaje tek tako, neophodan je mukotrpan rad i veliko odricanje.

Iako su napravile najveći uspeh u karijeri, srpske košarkašice ne planiraju da se odmaraju i da spavaju na lovorikama. Vasićeva je poručila da njen tim tek treba da se pripremi za borbe koje ih očekuju na Olimpijskim igrama.

- Još uvek se nisu utisci slegli, nismo se ni naspavale i još uvek nismo ni svesne šta smo uradile. Bojažljivo i dalje ulazimo u sve i jedva čekamo doček. Dobro je što imamo nekoliko dana za odmor, da nam se sve slegne, ali s druge strane za nas nema odmora i čekaju nas novi izazovi. Tek nas očekuje gomila posla pred Olimpijadu i nadamo se novim uspesima - u dahu je poručila Vasićeva.

Posle dolaska na aerodrom zlatne devojke očekuje prijem kod predsednika Srbije Aleksandra Vučića u 19 časova, a zatim sledi svečani doček ispred Skupštine grada od 20 časova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)