BRADA IDE U TOKIO: DŽejms Harden potvrdio učešće u selekciji SAD na Olimpijskim igrama

Novosti online

21. 06. 2021. u 21:13

UPRKOS nekim značajnim otkazima, poput Kajrija Irvinga, Lebrona Džejmsa i donovana mičela, košarkaška reprezentacija SAd imaće na Olimpijskim igrama u Tokiju odličan tim kome se sada pridružio i Džejms Harden.

БРАДА ИДЕ У ТОКИО: Џејмс Харден потврдио учешће у селекцији САД на Олимпијским играма

Foto: AP

As Bruklina se tako pridružio ekstremno snažnom timu. Prethodno su učešće na turniru potvrdili Drejmond Grin, Kevin Durent, Devin Buker, Džejson Tejtum, Dejmijan Lilard i Bredli Bil.

Stigla je potvrda i da će na olimpijskom turniru učestvovati i krilni centar Majami Hita Bem Adebajo. Tu informaciju preneo je dobro upućeni Adrijan Vonarovski, koji je objavio i da je definitivno otpao bek Jute Donovan Mičel, koji nema dovoljno vremena za potpuni oporavak od povrede desnog članka.

Izostanak prvog pika sa drafta 2017. godine predstavljaće podjednako težak udarac, kao što je bio slučaj i sa otpisanim Kajrijem Irvingom. Još od ranije je poznato da na Igrama neće biti Lebrona Džejmsa i Entonija Dejvisa. Ipak, i pored toga Amerikanci već sada imaju izuzetno snažan sastav na raspolaganju.

Do sada je zvanično potvrđeno osam igrača, pa je ostalo da se sve linije u potpunosti kompletiraju. Stoga s velikim nestrpljenjem iščekujemo nove vesti iz tamošnjih medija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna