TEODOSIĆ PONOVO U EVROLIGI? Dva velikana žele da angažuju sjajnog plejmejkera

Novosti online

14. 06. 2021. u 21:02

SRPSKI košarkaš Miloš Teodosić ima opciju da izađe iz ugovora koji ima sa Virtusom u slučaju ponude iz Evrolige. To bi upravo moglo da se desi ovog leta, pošto dva kluba iz elitnog takmičenja žele sjajnog plejmejkera.

ТЕОДОСИЋ ПОНОВО У ЕВРОЛИГИ? Два великана желе да ангажују сјајног плејмејкера

FOTO: Nebojša Paraušić

Reprezentativac Srbije je želja CSKA iz Moskve i Anadolu Efesa u ovom prelaznom roku, saznaje "Mozzartsport".

Teodosić ima ugovor još godinu sa klubom iz Bolonje, ali može da izađe iz istog u slučaju da ga zovne evroligaš. Teško da je mogao da dobije bolje ponude, nego što su od aktuelnog prvaka Evrope i tima koji je godinama u vrnu eltinog takmičenja.

Popularni "Teo" već zna kako je živeti i igrati u Moskvi. Sa velikim uspehom je od 2011. do 2017. nosio dres "armejaca" i bio njihova prva zvezda.

CSKA je ponovo odlučio da pozove Teodosića jer je ostao bez udarne igle - Majka Džejmsa koji je otišao u Bruklin i po svemu sudeći se neće vraćati u Rusiju.

Odlični organizator igre je sa Moskovljanima osvojio Evroligu u sezoni 2015/2016 i sigurno da mu je period proveden u ovom klubu ostao u lepom sećanju, po možda čelni ljudi kluba igraju i na tu kartu.

Ipak, svoje razloge da angažuje Teodosića ima i aktuelni evropski prvak Anadolu Efes. Turski klub će teško zadržati obe svoje glavne uzdanice Šejna Larkina i Vasu Micića, pa već sada traži pojačanje na poziciji plejmejkera i želi da se dokopa iskusnog 34-godišnjaka iz Valjeva.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mozzartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)