POGBI ZABRANJENO DA IDE NA FINALE MUNDIJALA: Makron pozvao "nestašnog" momka na meč Francuska - Argentina, u sve se umešao Juventus

Novosti online

17. 12. 2022. u 19:00

FRANCUSKI fudbaler Pol Pogba navodno je dobio zabranu dolaska na finale Svetskog prvenstva u Kataru, koje je na programu sutra od 16 časova.

ПОГБИ ЗАБРАЊЕНО ДА ИДЕ НА ФИНАЛЕ МУНДИЈАЛА: Макрон позвао несташног момка на меч Француска - Аргентина, у све се умешао Јувентус

FOTO: Photojoiner/Tanjug Ap/Epa

U međuvremenu, mnoge zvezde "trikolora" već su osetile tu slast jer su igrale u Rusiji 2018. godine. Pol Pogba je bio deo tog tima, ali vezista Juventusa ne nastupa u Kataru zbog povrede.

On nije jedini iz redova "galskih petlova" koji nije u reprezentaciji zbog zdravstvenih problema. "Nestašni momak" je želeo ipak da doputuje u Dohu za veliko finale, ali dobio je zabranu i po svemu sudeći neće biti na tribinama za najvažniju utakmicu u poslednje četiri godine.

Kako prenosi "Dejli Miror", Juventus je Pogbi navodno zabranio prisustvovanje poslednjem meču Svetskog prvenstva u Kataru, uprkos njegovim planovima da doleti na Bliski istok.

Foto: Tanjug AP

U Juventusu smatraju da Pogba ne bi trebao da putuje na daleke destinacije i da ide avionom sada kada se tek oporavio i kada je spreman da ponovo zaigra u dresu "stare dame" u nastavku sezone.

U međuvremenu, francuski predsednik Emanuel Makron želi da dovede nekoliko istaknutih, povređenih zvezda reprezentacije na finalnu utakmicu Mundijala protiv Argentine, izveštava "Tribal Futbol".

Zbog povreda su osim Pogbe i igrači poput Karima Benzeme, N'Gola Kanta i Lukasa Ernandeza propustili Mundijal.

Makron želi da svi budu uključeni u finalnu utakmicu i da na bilo koji način budu prisutni na stadionu i da bodre svoje saigrače. Još nije sigurno hoće li Pogba zaista propustiti finale ili će na kraju ipak uprkos svemu doputovati u Katar.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)