NACIONALNA selekcija Hrvatske napravila je veliko iznenađenje danas u Kataru i kući poslala fudbalsku vele-silu, Brazil. Ipak, čak i posle pobede, obraćanje selektora "vatrenih", Zlatka Dalića, bilo je prožeto političkim motivima, i podsećanjem na ubice Srba.

Komentari (32)

Dule

09.12.2022. 20:05

A mi sedimo kuci , zadnji na tabeli, i pisemo gluposti, kao npr. ti sada. Oni su u polufinalu, a mi najsabiji na SP. I koga Briga kako Francuzi igraju?!?!?!?!

Miki Zg

09.12.2022. 20:17

Dalić da malo progugla ili da pogleda po tavanima vidio bi pravoslavno porjeklo .Najgori fašisti ,srbofobi upravo su ti Hercegovci ,veći Urugvajci ( U ) od Patragvajaca i Urugvalaca .

Hogar

09.12.2022. 21:10

@Kole - Објасни то Хрватима јер они тако очигледно не мисле. А играли су добро нема шта.

Ljubomir

09.12.2022. 20:42

Žao mi je Brazila, ali sami su krivi. Loše su odigrali i Hrvati su se bolje snasli, pošteno. Za Hrvatsku nikada ne navijam niti ću. Nemam ništa protiv ali ni za njih, nikakve emocije. Boli me briga. Opet, nadam se da će Argentinci da ih izbace. Najviše zbog ustaskih izjava koje uvek forsiraju posle pobeda. Teški komleksi, ništa ne mogu da proslave bez Srba i Jasenovca. Jadno.

zyv

09.12.2022. 20:43

Kad vidim kako se Srbi na na Blicu i nekim drugim "srpskim" portalima raduju Hrvatskoj pobedi ... Slobodno mogu Tompsona da dovedu u Beograd ,doci ce vise ljudi nego u Zagreb.

Ljubica

09.12.2022. 20:50

Čestitke za pobedu, a moja je preporuka da se seti kako je prošao Džaka na sledećoj utakmici, kad je počeo previše da se šepuri sa prizivanjem ratne simbolike.

Mladen

09.12.2022. 20:53

Po čemu su oni koji su branili Hrvatsku manje bitni od onih koji su branili Srbiju? Ako se je sjetio branitelja to je iz poštovanja jer zbog nas igraju za hrvatsku a ne za Jugoslaviju. I siguran sam da mu nitko iz Srbije nije bio na pameti kad je to izjavio.

Fuck latinica

09.12.2022. 21:10

Што сви заједно изигравате будале? Љиди живе у земљи заснованој на геноциду и мржњи, за њу се боре и у својим успесима се сећају својих хероја. Ако то не можете да поднесете, укините Хрватску. Не смета вам драмосер који је онда када је настајала таква земља био међу водећима наводно против њих и који сада, још успешнијом политиком, брани преостало, али вам сметају они који славе оне који су им омогућили државу за коју сад наступају. Брука је изигравати изненађеност неком тобоже неочекиваном узјавом неког Хрвата. Наравно, ово неће бити објављено, али ето, макар за редакцију.

Đura

09.12.2022. 21:10

Džaba se mi busamo u grudi, ovako se bori za svoju zemlju. Kod nas treba zabraniti profesionalizam u fudbalu, jer toliko vredimo, a smanjiće se broj i narkomana i kriminalaca na stadionima. Košarka isto tako, pa koliko je igrača iz Srbije sinoć igralo ( Zvezda i Partizan )? Sramota za sve nas, prva postava Partizana...ko bre daje dozvolu za "uvoz" ovakvih koŝarkaŝa i naravno nazovi fudbalera. Bog neka nam je u pomoći!

Bole

09.12.2022. 21:30

Nema tu sta da im zamerimo oni su dobitnici rata mozemo se mi ljutiti koliko hocemo dobili su sve i kraj price ,a sto se fudbala tice pobedice najbolji .

Vera

10.12.2022. 00:21

BRITANSKA VIDOVNJAKINJA PROREKLA: Hrvatska će biti prvak sveta u Kataru...Vatreni imaju najbolji dres do sada, ma baš za prvaka sveta! Plavi dres izgleda ko u moru uronjena šahovnica, negde kod Karlobaga. Beli dres sa šahovnicom je najprepoznatljiviji na svetu, od naroda koji je ratničko i sportsko ČUDO! Brojevi su stilski pisani po uzoru na hrvatsku glagoljicu! Šahovnica je nastala u Vinkovcima od najstarijeg indoevropskog kalendara ORION, starog oko 5000g iz hrvatske Vučedolske kulture. Grad Vinkovci je najstariji evropski grad, dokazano sa arheološkim nalazima sustavnog života unazad 8.200g a i dan danas Hrvati imaju šahovnicu ko svoj simbol. Dvoglavi orao i 4c su simboli Rimskog carstva, a Srbi su ih preuzeli od Vizantije zajedno sa pravoslavljem.

Bravo bravo

10.12.2022. 00:48

E ovako se igra za reprezentaciju a ne ko oni naši sto osvojiše prvenstvo na početku,a zadnji na tabeli završiše. Svaka čast i sa srećom u sljedeće dvije utakmice.

DaDjo

10.12.2022. 03:28

Bruka je kako je Srbija igrala na svetskom prvenstvu samo je Pavlovic igrao srcem za Srbiju ostali zbog para. Ja sam danas navijao za Hrvatsku protiv Brazila i bilo mi je drago sto su pobedili znao sam da mogu pobedit Brazil jer prosli put protiv Brazila su izgubili minimalno ali su pokazali odlicnu igru kratkim pasovima samo tada je Brazil imao nesto malo jaci tim, ulozio sam i petaka na Hrvatsku ali nisam dobio 42evra jer nisam znao da se racuna rezultat sa kraja drugog poluvremena a ne sa kraja utakmice inace to je bilo prvo fudbalsko kladenje a na Djokovica sam prvi put se kladio cenerom i on izgubio u finalu US od Medvedeva, nem vajde od kladjenja.A Hrvatska ce igrat Finale sa Englezima nikakvih Francuza u finalu nece bit pazi sta ti kazem.

Perica

10.12.2022. 05:41

Gospodine Dalicu, vasi igiraci su normalni za ostale nisam siguran. Zato, kapitenu Luki Modricu i celom timu cestitam na zalaganju za pobedu nad Brazilom. Obzirom da ste na proslom SP osvojili drugo mesto, ovoga puta ocekujem vise.

Ljubica

10.12.2022. 08:21

@ Vera I od sve te drevne kulture, Vi gospodjo Vera ste odabrali da preuzmete praznoverje Vaše babe. Umesto da slavite, Vama je važnije da budete na srpskom sajtu i tako i pored svih tih čuda kako rekoste lečite Vaše komplekse. Vučedolska golubica je veliko otkriće, ali Vi ste Vera mali ljudski.