FUDBAL JE SUROV, ALI PRELEP: Urugvaj je plakao, a pogledajte kako su njihovu tragediju, a svoju istoriju dočekali Son i družina (VIDEO)

V.M.P.

02. 12. 2022. u 19:25

UTAKMICAMA Južna Koreja - Portugal i Gana - Urugvaj danas su poznati i konačni učesnici osmine finala iz grupe H na Mundijalu. Južna Koreja je herojski izvojevala pobedu od 2:1 nad Ronaldom i družinom u sudijskoj nadoknadi i tako se upravo uz Portugal plasirala u eliminacionu fazu. Dok je na drugoj strani Urugvaj uprkos pobedi od 2:0 ispao zbog lošije gol razlike.

ФУДБАЛ ЈЕ СУРОВ, АЛИ ПРЕЛЕП: Уругвај је плакао, а погледајте како су њихову трагедију, а своју историју дочекали Сон и дружина (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Fudbal je još jednom pokazao svoju surovu, ali i prelepu stranu. Meč između azijskih tigrova i Portugala je završen, a u to vreme preostalo je još 6 minuta na meču između Urugvaja i Gane.

Son i družina znali su da potencijalni gol Suarezove družine znači i njihovo eliminaciju, pa su tako Korejci zajedno na sredini terena pratili uživo dešavanja sa utakmice o kojoj je zavisila njihovo sudbina. Pogledajte kako je izgledao trenutak u kome je Urugvaj plakao od tuge, a Južna Koreja od sreće. 

FOTO: AP/Tanjug

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)