LOŠE VESTI IZ TABORA SRBIJE: Piksi mora da menja u poslednji čas

Novosti online

02. 12. 2022. u 11:21

KRENULO je sitno odbrojavanje do početka meča Srbije i Švajcarske, a loše vesti stižu iz tabora "orlova".

ЛОШЕ ВЕСТИ ИЗ ТАБОРА СРБИЈЕ: Пикси мора да мења у последњи час

FOTO: Tanjug/AP

Naime, kako prenosi "Sportklub", sve je izvesnije da će Miloš Veljković morati da se preseli na klupu usled povrede primicača koju je zadobio u meču sa Kamerunom. 

Piksi ima dve opcije: da ga zameni iskusnim Stefanom Mitrovićem, ili da šansu da Srđanu Babiću ili, što je najmanje verovatno, mladom Strahinji Erakoviću.

Veljković je u 77. minutu meča sa Kamerunom zamenjen usled povrede koja u prvi mah nije delovala ozbiljno, ali se to, nažalost, ispostavilo kao prepreka za nastup u ključnom duelu. 

Deluje da najveće šanse da popuni mesto Miloša Veljkovića ima iskusni Stefan Mitrović. Štoper Hetafea je ušao u igru protiv Kameruna u 57. minutu posle povrede Strahinje Pavlovića, a u tom meču igrao je i centralnog, ali i levog štopera. 

Protiv Švajcarske će, ukoliko mu Piksi pruži priliku, zaigrati na mestu centralnog defanzivca u trojnoj štoperskoj liniji.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)