ŠTA AKO PAVLOVIĆ I VELJKOVIĆ NISU SPREMNI? Ovo su Piksijeve alternative u defanzivi pred meč Srbija - Švajcarska

Novosti online

01. 12. 2022. u 18:27

SRBIJA sutra igra meč odluke protiv Švajcarske za plasman u osminu finala Mundijala. Selektor Dragan Stojković Piksi i njegov stručni štab imaće veoma težak zadatak da pripreme ekipu za presudnu bitku. Nakon bolnog remija protiv Kameruna na kraju je ostao bez povređenih Strahinje Pavlovića i Miloša Veljokovića.

ШТА АКО ПАВЛОВИЋ И ВЕЉКОВИЋ НИСУ СПРЕМНИ? Ово су Пиксијеве алтернативе у дефанзиви пред меч Србија - Швајцарска

Foto: Printskrin/Twitter/@FSSrbije

I dok je fokus javnosti na napadačima, problemi štoperskog tandema svakako da brinu. FSS pokušava da osposobi dvojicu defanzivaca za borbu sa napadačima "sajdžija" Brilom Embolom i Harisom Seferovićem. 

FOTO: AP/Tanjug

 

Ostaće otvoreno pitanje do samog izlaska zvaničnih sastava hoće li se Strahinja Pavlović oporaviti do meča sa Švajcarskom.

Za sada su veće šanse da obojica defanzivaca budu spremni. Posebno je značajan oporavak mladog štopera Salcburga koji je oduševio na ovom Svetskom prvenstvu, a nacija priča o njegovim izdanjima.

Foto AP

Dva gola koji su postigli Kamerunci pala su upravo na stani koju je pre izlaska pokrivao Strahinja Pavlović.

Takođe, pitanje je i kakva je situacija sa Milošem Veljkovićem. Vesti koje stižu iz tabora "orlova" su optimistične.

Ipak, ukoliko ne budu mogli da nastupe protiv Švajcarske, kao alternative se spominju iskusni Stefan Mitrović i Srđan Babić.

Foto: FSS

U Kataru je i mladi štoper Crvene zvezde Strahinja Eraković, a postoji mogućnost i da Nemanja Gudelj bude prekomandovan u poslednju liniju tima, kao što je to slučaj u Sevilji gde igra.

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Švajcarske u petak od 20 časova po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu, koja se igra kad i Brazil - Kamerun, možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)