"NE PLAŠIMO SE SRBIJE": Švajcarci samouvereni pred odlučujući meč u Kataru

N. Iljukić

01. 12. 2022. u 14:40

POSLE konferencije za štampu srpske reprezentacije u Dohi, red je došao na Švajcarce. Sedmoj sili su se obratili selektor Murat Jakin i štoper Mančester sitija Manuel Akandži.

НЕ ПЛАШИМО СЕ СРБИЈЕ: Швајцарци самоуверени пред одлучујући меч у Катару

Foto: N.Iljukić

Od specijalnog izveštača "Novosti" iz Katara

Svi se nerado sećamo dešavanja na Svetskom prvenstvu u Švajcarskoj, kada je Feliks Brih pokrao Srbiju, a Granit Džaka i Džerdan Šaćiri provocirali "orlove". Nadamo se da će sada sve proteći u fer i sportskim tonovima, kako kaže i selektor "sajdžija".

- Razmišljamo samo o događanjima na terenu. Želimo da igramo našu najbolji utakmicu i da napadnemo Srbiju. Bilo kakve tenzije van terena nas ne zanimaju - počeo je Murat Jakin.

Na pitanje da li se plaši nekog igrača "orlova", selektor Švajcarske je imao odričan odgovor.

- Ne! Znamo da imaju sjajan tim, prilagodićemo našu igru njihovoj kada vidimo sastav  ekipe. Imaju nekoliko vrhunskih igrača u napadu - kaže Jakin.

Akandži će dirigovati odbranom "sajdžija" koja bi trebala da bude na mukama, jer su "orlovi" najjači u napadu, pa je sedmu silu zanimalo da li je fudbaleru Sitija teže igrati protiv Aleksandra Mitrovića ili Dušana Vlahovića.

- Obojica su dobri napadači i svejedno mi je ko će mi biti rival sutra na terenu - samouveren je Akandži.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)