LUDA ZAVRŠNICA U KATARU: Arbitar dva put svirao kraj meča (VIDEO)

Novosti online

30. 11. 2022. u 19:29

TUNIS je u poslednjem kolu grupe D na Svetskom prvenstvu u Kataru savladao reprezentaciju Francuske sa 1:0 pogotkom Vabija Kazrija, a u ovom meču viđena je zaista neverovatna situacija u finišu meča.

ЛУДА ЗАВРШНИЦА У КАТАРУ: Арбитар два пут свирао крај меча (ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Pomenuti Kazri doneo je prednost svojoj reprezentaciji od 1:0 u 58. minutu meča i Tunišani su na kraju stigli do pobede koja ih nažalost neutralnih ljubitelja fudbala ne vodi u drugi krug takmičenja, jer je Australija savladala Dansku i otišla u osminu finala.

Neverovatna scena dešavala se u nadoknadi ovog meča. Antoan Grizman je u 98. minutu meča postigao gol za 1:1 i sudija Matju Conger sa Novog Zelanda je odsvirao kraj meča.

Ipak, usledio je potom poziv iz VAR sobe. Svi su u dilemi posmatrali šta se to dešava na terenu, a zatim je došla odluka.

Conger je pregledao snimak pogotka Francuske. Utvrdio je da se Grizman kod gola aktivirao iz ofsajda i pogodak je poništen.

Potom se igralo još nekih 30-ak sekundi meča. U tom periodu Francuska nije uspela da postigne novi pogodak i trikolori su poraženi od Tunisa.

Klikom OVDE pogledajte ovu zaista neverovatnu situaciju koja se desila u samom finišu utakmice.

Nažalost po Tunišane ova velika pobeda im nije donela prolazak dalje. U osminu finala će uz Francuze i Australija.

Ispostavilo se da je afričku selekciju koštao poraz u međusobnom duelu sa Australcijancima i na kraju i te kako imaju za čim da žale, jer su danas pobedili svetskog prvaka.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)