SRBIJA i Švajcarska će na Svetskom prvenstvu u fudbalu igrati svoj odlučujući meč u petak, a dan nakon što su "orlovi" ispustili dva gola prednosti protiv Kameruna, na red je došlo redovno obraćanje za javnost naše nacionalne selekcije. Njega ste mogli uživo da pratite uz portal "Novosti", a ono je bilo više nego zanimljivo.

Miloš M

29.11.2022. 17:29

Piksi je čitav svoj život u fudbalu. To je isti onaj Piksi koji je pobijedio Portugal, odveo Srbiju na SP, uveo Srbiju u Ligu A Evrope...On je najbolje znao sa čim raspolaže i koje mogućnosti ima protiv Kameruna i Brazila.Sad se javljaju milioni pljuvača našeg selektora i njegove taktike. Vjerujem u ovaj tim i selektora. Vjerujem u prolaz. Vjerujem da su ovi momci za velika djela. Nakon “čileanaca”, “novozelandjana”, dobijamo i katarce( ili katerijance, još bolje zvuči) Idemo Orlovi!!!

Passion

29.11.2022. 19:40

Au, koliko su pričala ova dvojica na press konferenciji, previše, neće biti rezultata " ko mnogo priča, malo radi". Smešno je uopšte gledati i slušati šta pričaju kao da su izmislili novu naučnu disciplinu. Komplikuju a to se vidi i po "pričam ti priču". Može li jednom da se prekine da naglabanjima i da se krene u bitku.