ŠMEKERSKI POTEZ FUDBALERA HRVATSKE: Ovako je napadač Dinama prokomentarisao uvrede Milanu Borjanu

Novosti online

27. 11. 2022. u 20:28

FUDBALERI Hrvatske savladali su Kanadu rezultatom 4:1, a nakon meča svoje utiske o meču sa novinarima podelio je Bruno Petković.

ШМЕКЕРСКИ ПОТЕЗ ФУДБАЛЕРА ХРВАТСКЕ: Овако је нападач Динама  прокоментарисао увреде Милану Борјану

Tanjug/AP

Veoma rano je Kanada došla do vođstva, igrao se 2. minut kada je Alfonso Dejvis postigao prvi gol za Kanadu na Mundijalu.

- Kada primiš pogodak na samom početku, staviš se u jako nezgodnu situaciju. Mislim  da ipak nije bilo straha ni jedne sekunde, jer smo ipak bili svesni svoje snage i da ćemo za 90 minuta kreirati mbnogo prilika za gol, a hvala Bogu, tako se i desilo - počeo je Petković.

Napadač se dotakao i o uvreda na račun golmana Kanade, Milana Borjana.

- Nije lepo od njih. I ja sam mnogo puta bio na drugoj strani, kada su protivnički navijači vređali mene. To je negativna strana ovoga. Nadam se da će toga biti što manje u budćnosti. Nažalost, to je danas sastavni deo sporta, kada moraš stisnuti zube i ići dalje.

Prokomentarisao je i izjavu selektora Kanade Džona Herdmana.

- Nije nešto što nam je prijalo. Ipak, mi smo previše toga prošli kao ekipa, da bi se obazirali na tako neke vulgarne komenatre ljudi koji nam nisu bitni. Mi imamo svoj put i sledimo ga - zaključio je Petković.

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)