SUZE NA LICU JEDNOG OD NAJVEĆIH: Robert Levandovski je danas ispunio dečačke snove (FOTO/VIDEO)

Novosti online

26. 11. 2022. u 16:47

POLjSKA fudbalska reprezentacija pobedila je Saudijsku Arabiju sa 2:0 u utakmici 2. kola grupe C Svetskog prvenstva, a nakon poslednjeg gola na meču viđene su dirljive scene.

СУЗЕ НА ЛИЦУ ЈЕДНОГ ОД НАЈВЕЋИХ: Роберт Левандовски је данас испунио дечачке снове (ФОТО/ВИДЕО)

FOTO: AP/Tanjug

Bio je to pogodak iskusnog Roberta Levandovsko, koji je tako postigao svoj prvi gol ikad na svetskim prvenstvima nakon velike greške Al Malkija, koji je napadaču Barselone praktično dodao loptu i ovom nije bilo teško da loptu smesti mrežu.

U 90. minutu Levandovski je imao još jednu sjajnu šansu, ali nije uspeo da postigne novi gol, pa je ostalo 2:0. Inače, nakon što je postigao prvi gol na SP ikada, on je i zaplakao. Bio je ovo verovatno i najemotivniji trenutak njegove karijere, nešto o čemu je od detinjstva maštao.

Bio je to njegov 77. gol ukupno za Poljsku i dakle prvi na SP u pet odigranih mečeva.

Poljska je sada lider u grupi sa četiri boda, Saudijska Arabija ima tri, Meksiko bod, a Argentina je na nuli, pa večeras Lionel Mesi i društvo nemaju izbora u duelu sa Meksikom.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

BONUS SADRŽAJ

Knjiga o našem asu koja je izazvala veliku pažnju nosi naziv "Novak, pariske priče". Prođite uz Novaka sve njegove emotivne trenutke u upoznajte ga u jednom potpuno drugom svetlu. Na 320 stranica, ilustrovanih do sada neviđenim fotografijama, predstavljen je život slavnog tenisera.

Kliknite OVDE i poručite još danas ovo remek-delo koje će vas odvesti na najslavnije teniske terene.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)