ISPROZIVAO HRVATE PRED CELIM SVETOM: Milan Borjan ima trenera koji će biti omražen u komšiluku! Ovo se desilo posle meča Kanada-Belgija

V.M.P.

24. 11. 2022. u 01:36

DžON Herdman, selektor fudbalske reprezentacije Kanade narednih dana verovatno će biti najomraženija ličnost u Hrvatskoj.

ИСПРОЗИВАО ХРВАТЕ ПРЕД ЦЕЛИМ СВЕТОМ: Милан Борјан има тренера који ће бити омражен у комшилуку! Ово се десило после меча Канада-Белгија

Foto: AP

Ovaj temperamentni strateg pod čijom palicom u nacionalnoj selekciji radi i Milan Borjan, golman Zvezde, načinio je jedan prilično neobičan potez.

Naime, nakon što je njegova Kanada nesrećno poražena od Belgije na startu Mundijala, a uoči okršaja sa Hrvatskom koji je na programu za četiri dana Herdman je na terenu iskoristi vulgaran rečenicu.

- Idemo da je***o Hrvate - što je potom i sam trener potvrdio pred televizijskim kamerama.

FOTO: Tanjug/AP

Dakle, očigledno da mu se nije omaklo, već je hteo da motiviše svoje izabranike pred veliki meč sa našim komšijama.

- Upravo sam im pokazao statistiku. Rekao sam im da pripadaju ovde i da idemo da j..... Hrvate. Tako je najjednostavnije. To je naša sledeća misija - ponovio je Herdman.

Posebno zanimljivo jeste i da je danas u Kataru na meču između Belgije i Kanade, na delu tribina gde su bili smešteni kanadski navijači, primećen veliki broj srpskih zastava.

Naravno za to je zaslužan Milan Borjan, koga kanadski navijači prosto obožavaju.

Foto: AP

Podsetimo, reprezentacija Srbije igra protiv Brazila u četvrtak od 20 sati po našem, srednjoevropskom vremenu, a tu utakmicu možete uživo da pratite uz portal "Novosti", u čijoj sekciji "Katar 2022" vas već čeka obilje materijala sa Svetskog prvenstva u fudbalu.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO-SNIMCI

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)