Dan pred početak Svetskog prvenstva u Kataru, FIFA je otkrila kako će izgledati kapitenske trake timova na Mundijalu i koje će poruke nositi.

Komentari (6)

Branko

19.11.2022. 11:36

Licemerne poruke....nema šta...čuj, podelimo obrok?!A milioni dece umiru od gladi ,godisnje!Dok neki isto tako tamnoputi Mbape...zaradi dnevno da moze da se nahrane gradovi dece po Africi?!

Simostep

19.11.2022. 13:00

@Branko - Ceo zapad je napravljen na licemerju. Uzeti od ostalih sve, da oni lepo žive. Ako ste očekivali nešto bolje od njih, onda živite u njihovim lažima.

Vladimir

19.11.2022. 12:39

I šta sad? Dugine boje ipak ostaju, znači promocija LGBT populacije, poruke su obična farsa! Na silu promocija neprirodnih odnosa među ljudima.

Poruke

19.11.2022. 13:40

Bilo kakve poruke nemaju mesta u sportu. Nametanje glupih pravila je prvi korak ka zavođenju diktature. Kad je FIFA bila bez politike, svet je bio normalan. Sada se nameću stavovi i gledišta najvećih fašista amerikanaca, rusija je izbačena zbog rata u ukrajini, a jugislovija zato što su nas napali fašistički nato agresori. To jednostavno znači da amerikanci određuju koga ce fifa da kažnjava. Sad idu korak dalje, kakve ce kapitenske trake da budu. Dakle, fifa je postala sramna orgnazicija bez časti i ugleda .