PANIKA U ARGENTINI PRED SVETSKO PRVENSTVO: Groznica zahvatila stanovništvo, sličica nema, reagovala i vlada (FOTO)

Novosti online

08. 10. 2022. u 12:54

ČETIRI godine čekao je fudbalski svet na Svetsko prvenstvo u fudbalu, a sa njime i momenat kada će ponovo zaživeti sakupljanje sličica. Ipak, u Argentini ne ide sve tako glatko.

ПАНИКА У АРГЕНТИНИ ПРЕД СВЕТСКО ПРВЕНСТВО: Грозница захватила становништво, сличица нема, реаговала и влада (ФОТО)

FOTO: FIFA

Prodavci sličica suočavaju se sa nestašicom. Kolekcionari svih dobi uključili su se u prikupljanje sličica u popunjavanja albuma, a neretko se prave i redovi kako bi se obnovile zalihe i pronašle one koje nedostaju.

Velika panika i kolone od nekoliko stotina metara viđaju se u Argentini, a kako prenose tamošnji mediji čak se u celu situaciju umešala i vlada koja insistira da se poveća proizvodnja ove vredne hartije.

Zanimljivo je da ovo nije dalo rezultata, te su se najmanje dva argentinca odlučila da tuže italijanskog proizvođača sličica.

- Kada smo krenuli, prodaja je bila dobra. Nakon kratkog vremena sličice su nestale. besni smo. Četiri godine smo čekali na ovo, a sada sličice možete da vidite samo kod preprodavca, navodi jedan od argentinskih prodavaca sličica koji ističe da se ponuda nije poboljšala ni nakon intervencije vlade.

Na brojnim kioscima i prodavnicama u Argentini postavljena su obaveštenja da sličica za Svetsko prvenstvo u Kataru nema.

- Nemamo sličice, izdali su nas, stoji na jednom od natpisa.

PREDSTAVLjAMO STADIONE ZA SP 2022: Al-Tumama, nagrađeni projekat

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)