JEZIVE PRETNJE BORJANU! Hrvati poručili golmanu Zvezde i kanadskog državnog tima: "Opet ćeš na traktor!"

Novosti online

03. 04. 2022. u 14:41

ŽREB za Svetsko fudbalsko prvenstvo doneo je nekoliko zanimljivih "parova", a jedan od njih je i utakmica koja će se 27. novembra odigrati u okvru grupe F između vicešampiona sveta Hrvatske i Kanade, čiji prvi golman je Milan Borjan, koji je rođen u Republici Srpskoj Krajini.

ЈЕЗИВЕ ПРЕТЊЕ БОРЈАНУ! Хрвати поручили голману Звезде и канадског државног тима: Опет ћеш на трактор!

FOTO: AP

Navijači hrvatske reprezentacije sramotno su komentarisali Borjana, prenosi Kurir.

Kapiten Crvene zvezde predvodio je Kanađane do drugog u istoriji plasmana na Svetsko prvenstvo, a kada je postalo jasno da će imati zadatak da brani protiv Hrvatske, usledile su burne reakcije iz Hrvatske.

Gotovo svi portali su podsetili na priču čuvara mreže koji je kao dečak sa porodicom izbegao iz Knina tokom oluje.

Portal "Indeks.hr" je ponovio izjavu koja je podigla puno prašine. Borjan je u jednom intevjuu za "B92", odgovorio na konstataciju da je rođen u Hrvatskoj.

- Velika greška, nisam rođen u Hrvatskoj. Rođen sam u Krajini, to je bilo srpsko mesto. Ja sebe opisujem kao nekoga ko je rodom iz Srbije, iz Dalmacije, ali osećam se kao Kanađanin jer sam tamo proveo puno godina. Kanada je pomogla mojoj porodici i osećam se kao Kanađanin - rekao je Borjan 2018. godine, a njegove reči često se ponavljaju u komšiluku.

Međutim, ono što je nažalost očekivano, usledili su katastrofalno loši komentari ispod teksta o Borjanu, a prenosimo samo neke od njih.

- Sad nas je napalio, biće kao na streljani, kad naši navale po golu.

- Bolje da Kanađani na gol protiv nas stave drugog golmana. Ovaj bi mogao opet da zajaše traktor, kada ugleda šahovnicu.

- Taj bi trebalo da igra na igrama za invalide. Biti tako glup i još to pokazivati celom svetu.

- Kvota 1.05 da će dobiti crveni karton, nadam se da će staviti ruku na srce za intoniranje himne.

Utakmica između Hrvatske i Kanade zakazana je za drugo kolo. Dve ekipe igraće 27. novembra, a s obzirom na to da taj meč već sada izaziva puno pažnje, jasno je da će, kako se bude bližio dan utakmice, atmosfera postajati sve vrelija, a na stadionu Kalifa Internacional u Dohi, Borjan bi mogao da naiđe na neviđeni pritisak sa tribina.

BONUS VIDEO - Piksi o utiscima sa žreba

 

(Kurirsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)