LEGENDARNI KAMERUNAC NE ZNA KO IGRA ZA ORLOVE: Selektor nepobedivih lavova priznao da ne poznaje nijednog srpskog igrača

Novosti online

02. 04. 2022. u 11:15

FUDBALSKA reprezentacija Kameruna, rivala Srbije u drugom kolu grupe G na Mundijalu u Kataru, promenila je selektora pre nešto više od mesec dana kada je umesto Tonija Konseisaa na klupu Nepobedivih lavova seo legendarni fudbaler Galatasaraja, Liverpula i Vest hema, Rigober Song.

ЛЕГЕНДАРНИ КАМЕРУНАЦ НЕ ЗНА КО ИГРА ЗА ОРЛОВЕ: Селектор непобедивих лавова признао да не познаје ниједног српског играча

FOTO: EPA

Song je posle žreba dao zanimljivu izjavu o rivalima u grupi koju je preno RTS.

On je u razgovoru za Nacionalni servis priznao da ne zna koji igrači nastupaju za Srbiju?

- Iskreno, ne. Sada ću imati više informacija. Radiću sada sa svojim stručnim štabom da znamo sa kime ćemo tačno igrati i napravićemo dobru pripremu - rekao je Song.

On se složio sa konstatacijom da je grupa izuzetno teška.

- U današnjem fudbalu nemate slabe grupe, svaka ima kvalitet da nešto učini. Nadam se da će biti veoma dobro takmičenje jer, svaka grupa koju vidite, ima dobre timove i svi žele da pobede. Sada svi imaju dobru pripremu za turnir i imaće samopouzdanje. Svako dolazi da ovde uradi nešto i volim ovo takmičenje zbog borbe - istakao je Song.

Morate priznati da je izuzetno čudno da selektor Kameruna ne poznaje igrače selekcije koja u svom sastavu ima nekoliko fudbalera koji igraju u ozbiljnim evropskim klubovima.

Song je inače 2016. godine preživeo moždani udar, od koga se uspešno oporavio.

BONUS VIDEO - Neobični stadion na kome će se igrati finale Mundijala

 

(Kurirsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (2)