LALATOVIĆA JE TREBALO DA OTERAMO PRE 4 MESECA: Nije dolazio na treninge i konferencije, radio je šta je hteo

Novosti online

14. 05. 2021. u 10:04

PREDSEDNIK novosadskog kluba Dragoljub Samardžić u intervjuu za Politiku prvi put javno kritikuje odlazećeg šefa struke Nenada Lalatovića.

ЛАЛАТОВИЋА ЈЕ ТРЕБАЛО ДА ОТЕРАМО ПРЕ 4 МЕСЕЦА: Није долазио на тренинге и конференције, радио је шта је хтео

Foto: Fk Vojvodina

- Vojvodina mu nije dala otkaz, jednostavno, sam se odlučio na taj potez. Iskreno, trebalo je da ga oteramo još pre četiri meseca, kada se ozbiljno mešao u posao uprave, ljudi koji vode Vojvodinu. Ostala su još dva kola do kraja, njemu ugovor ističe 31. maja. Upravni odbor je na glasanju (5:1) odlučio da sa Lalatovićem ne produžimo saradnju i na tu priču smo stavili tačku - otvoreno će Samaradžić za Politiku.

Ne ulazi doduše u organizacione probleme u novosadskom superligašu, a svi znamo da se Lalatović mesecima žalio zbog toga što se igračima duguje, što nemaju ni kome da se obrate. 

Samaradžić pak uzvraća tvrdnjom da ni Lalatović nije ispunjavao sve obaveze.

- Prošle nedelje nije dolazio na treninge. Juče se nije pojavio na konferencijiza novinare. Svuda u ozbiljnom svetu bio bi drastično kažnjen za takvo ponašanje. Jer ipak je on profesionalno lice u klubu gde prima novac za svoj rad. Jednostavno, onog časa kada je saznao da razmišljamo da mu ne ponudimo saradnju radio je šta je hteo. Hvala mu za sve što je do sada uradio za Vojvodinu, ali klub od ovog leta ima nove planove - zaključio je Samardžić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

KLIKNITE ZA VIŠE VESTI

Komentari (0)