NAVIJAČI REALA BESNI NA AZARA: "ŠTA TI DEČKO RADIŠ?" Zna li Belgijanac za koji klub je nastupao u polufinalu Lige šampiona? (FOTO)

Novosti online

06. 05. 2021. u 08:43

NAJVEĆE razočarenje navijača Real Madrida Eden Azar dolio je ulje na vatru posle sinoćne elinminacije kraljeva iz Lige šampiona od Čelsija.

НАВИЈАЧИ РЕАЛА БЕСНИ НА АЗАРА: ШТА ТИ ДЕЧКО РАДИШ? Зна ли Белгијанац за који клуб је наступао у полуфиналу Лиге шампиона? (ФОТО)

Foto: EPA-EFE/Neil Hall

Ne samo da najskuplji igrač Reala nije pomogao ekipi da se plasira u finale LŠ, nego je posle utakmice pokazao emocije koje nisu baš prikladne u takvim (ne)prilikama.

Belgijanac je sedam godina igrao na Stamford bridžu, zabeležio više od 350 nastupa za Čelsi i naravno da nije zaboravio svoje prijatelje i sve iz kluba. Kamere su uhvatile Azara kako se smeje nakon poraza 2:0 dok se pozdravljao sa bivšim saigračima.

"Zašto se Azar smeje? Zar ne zna za koga igra?" ili "Ovo je znak nepoštovanja prema klubu i saigračima", najčešći su komentari na društvenim mrežama.

To su primetili i navijači Čelsija, koji su bili oduševljeni. "Možeš isterati Azara iz Čelsija, ali ne i Čelsi iz Azara", samo su neki od komentara.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

ARIJANA NE MOŽE DA DOĐE SEBI: Udovica Siniše Mihajlović teško podnosi novu tragediju