STANKOVIĆ PRED VOJVODINU: Poštujem Novosađane i Nenada Lalatovića, u sjajnoj atmosferi čekamo duel

A. Ilić

04. 05. 2021. u 15:16

Radnički je u ovo kolo ušao sa 13. pozicije na tabeli sa 43 boda. Novosađani su na četvrtom mestu sa 66 bodova.

СТАНКОВИЋ ПРЕД ВОЈВОДИНУ: Поштујем Новосађане и Ненада Лалатовића, у сјајној атмосфери чекамо дуел

FOTO: Aleksandar Ilić/Novosti

Šef stručnog štaba Radničkog Aleksandar Stanković istakao je dobru atmosferu u ekipi pre ovaj susret.

–Pre svega želim da se osvrnem na svoju ekipu i da kažem da se nalazimo u dobrom trenutku. Ja i moj stručni štab smo ovde nekih 20-ak dana i smatram da smo uspeli da za to vreme malo razmrdamo tim. Vezali smo tri meča bez poraza, nismo primili nijedan gol i to su svakako stvari koje su pozitivne. Poslednja utakmica protiv Inđije je bila pobeda, tako da u odličnoj atmosferi dočekujemo duel sa Vojvodinom– rekao je Stanković.

Strateg Radničkog veoma ceni narednog protivnika.

–Imam maksimalan respekt prema Vojvodini kao klubu i Novom Sadu kao gradu. Posebno bih izdvojio trenera Nenada Lalatovića, koga izuzetno poštujem i cenim sve ono što je uradio u prethodnom periodu. Znamo na koji način funkcionišu i igraju njegove ekipe i znamo odakle nam preti najveća opasnost. Tu bih apostrofirao Nikolu Drinčića, koji je pravi kapiten i lider, odnosno čovek koji donosi prevagu na terenu. Jako su opasni posle njegovih prekida, a takođe su veoma neugodni u fazi napada gde se ističu Mrkaić, Čović, Vukadinović, Simić i Bojić. Sve su to igrači koji mogu da naprave razliku i sigruno je da nas čeka težak zadatak– jasan je Stanković.

Radnički će za razliku od prethodnih mečeva u Novom Sadu biti kompletan.

–Dobro smo se spremili i odmorili i veoma su nam koristila ova četiri dana rada. Mi tamo ne idemo sa belom zastavom. Idemo da se pokažemo u dobrom svetlu, da budemo pravi, da se nadigravamo i svaki rezultat sem poraza za nas će biti dobar. Svi raspoloživi igrači biće u protokolu. Mnogima preti žuti karton, koji će značiti pauzu u narednom meču, ali ja nemam prostora da puno kombinujem i na teren će izaći trenutno naš najjači sastav. Podsećam da je Filip Marković zbog povrede završio sezonu, dok su ostali u kombinaciji da počnu meč u Nonom Sadu– završio je Stanković.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

A SRBIJA?! Pitali Ruse Za koga ćete da navijate na EURO 2024? - ovako su odgovorili