RAJKOVIĆ NA METI ŠPANSKOG VELIKANA: Reprezentativac Srbije bi mogao u Primeru, žele ga još dva velika kluba

Novosti online

28. 04. 2021. u 18:35

FANTASTIČAN je na golu Remsa ove sezone Predrag Rajković i potpuno je očekivano što se nalazi na meti brojnih klubova koji bi ga rado videli u svojim redovima.

РАЈКОВИЋ НА МЕТИ ШПАНСКОГ ВЕЛИКАНА: Репрезентативац Србије би могао у Примеру, желе га још два велика клуба

Foto: Printskrin Instagram/rajkovicpredrag

Valensija je jedan od zainteresovanih timova. Kako piše, "Superdeporte" ukoliko Jasper Silesen napusti "Mestanju" njegova zamena bi mogao da bude reprezentativac Srbije.

Čelnici "slepih miševa" su i ranije pokušali da dovedu Rajkovića, ali je francuski tim tada tražio 10.000.000 evra. Kako javlja "Superdeporte", lokalni mediji iz Valensije, Migel Anhel Korona je "apdejtovao" informacije o bivšem čuvaru mreže Crvene zvezde pre nekoliko dana.

Ipak, Valensija nije jedini klub koji želi da dovede jednog od najboljih golmana Lige 1. Navodno su interesovanje za njega pokazali Borusija Dormtmund i Monako.

Rajkoviću ugovor sa Remsom ističe u junu 2023. godine, a procenjuje se da mu je cena na tržištu između sedam i devet miliona evra. Ističe se da Valensija to može da plati, uz određene uslove koje mora da ispuni.

Jedna od njih je pomenut odlazak Silesena. A drugo, navodi se da bi Rajković mogao da dobije dugoročan ugovor, na četiri ili pet sezona.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mozzartsport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!