RAKOČEVIĆ NA NEUROHIRURGIJI: Poznato stanje trenera Mladosti kome je pozlilo na meču protiv TSC-a

Novosti online

26. 04. 2021. u 08:57

SRPSKI trener, Darko Rakočević je napustio klupu Mladosti na poluvremenu utakmice protiv TSC-a, pošto mu je pozlilo, kako su javili komentatori televizije Arena Sport u prenosu uživo iz Lučana.

РАКОЧЕВИЋ НА НЕУРОХИРУРГИЈИ: Познато стање тренера Младости коме је позлило на мечу против ТСЦ-а

Foto: M.Vukadinović

On je hitno prebačen u obližnji zdravstveni centar u Lučanima, ali pošto mu ni nakon infuzije nije bilo bolje, morao je da bude transportovan dalje u bolnicu u Čačak, koji se nalazi na oko 20 minuta od ove srpske varošice.

- Naš trener Darko Rakočević je smešten na odeljenje neurohirurgije u čačanskoj bolnici. Za sada je stabilno, ali oseća vrtoglavice, bitno je da nema mučnine. Trebalo bi tokom dana da uradi skener i ostalu dijagnostiku. Nadamo se da će naš trener brzo izaći iz bolnice i uskoro ponovo biti sa nama – reči su lučanske Mladosti.

Kada je Rakočević morao da napusti stadion, vodili su gosti minimalnim rezultatom posle gola Juga Stanojeva iz 41. minuta. Međutim, Bojović je u nastavku sa dva gola doneo preokret i petu vezanu pobedu domaćima.

Sve ovo znači da Rakočević neće voditi tim ni predstojeće srede na Banovom brdu, već će ga zameniti pomoćni trener Dragiša Žunić, koji je vodio drugo poluvreme utakmice sa timom iz Bačke Topole.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (0)