DA LI JE ZVEZDA POVELA IZ OFSAJDA? Sanogo zbunio sudije - Gol regularan, a podignuta zastavica (VIDEO)

Novosti online

21. 04. 2021. u 18:52 >> 18:57

CRVENA zvezda povela je protiv Radnika u uvodnim minutima polufinala Kupa, a gol koji je postigao Seku Sanogo u jednom trenutku je zbunio sve - deluje i arbitre.

ДА ЛИ ЈЕ ЗВЕЗДА ПОВЕЛА ИЗ ОФСАЈДА? Саного збунио судије - Гол регуларан, а подигнута заставица (ВИДЕО)

FOTO: Printskrin

Loptu je ka golu glavom poslao štoper Nemanja Milunović, Sanogo se aktivirao iz ofsajda i krenuo na nju dok je ulazila u gol.

U tom trenutlu, pomoćnik Đurđević mahao je zastavicom i signalizirao ofsajd, na šta je glavni arbitar Miloš Đorđić uvažio tu sugestiju, pa posle razmišljanja ipak priznao gol.

Sudeći prema snimku, ako je Sanogo dodirnuo loptu i ako je to uradio pre nego što je prešla crtu - nema dileme da je bio ofsajd.

 

(MONDO) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

Marko

21.04.2021. 19:26

Zvezda forsira Nikolica bez nekog ucinka mesto da isprate Radnik sigrnom poedom Zvezda sebi dozvoli losu igru u drugom poluvremenu,prepusti protivniku da se razigra...