NAMEŠTALI ŽUTE KARTONE? Meč Sloga - Trajal na tapetu zbog uplata na broj opomenutih igrača

N. I.

19. 04. 2021. u 21:45

NE prestaju priče o nameštanjima mečeva u srpskom fudbalu. Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije je prošle nedelje kaznila čačanski Borac i Jagodinu oduzimanjem po šest bodova i višemilionskim kaznama za dokaze o sumnjivim ishodima njihovih mečeva sa pančevačkim Železničarom i Jagodinom.

НАМЕШТАЛИ ЖУТЕ КАРТОНЕ? Меч Слога - Трајал на тапету због уплата на број опоменутих играча

FOTO: EPA

Tokom ove nedelje, prema saznanjima "Novosti" mogu da se očekuju nove kazne za neke od srpskih prvoligaša, a možda čak i za nekog od sudija. Naime, UEFA je pre izvesnog vremena poslala nove dokaze na adresu FSS o sumnjama u dešavanja na utakmici 26. kola Prve lige Srbije koju su 8. aprila u Kraljevu igrali Sloga i kruševački Trajal.

Iako su prvobitne sumnje bile da je u kladionicama po Aziji masovno bio uplaćivan ogroman iznos na nameštenu "dvojku", odnosno pobedu Trajala, ispostavilo se da su mnogo veće pare uložene u igru pod nazivom "broj žutih kartona". I, gle čuda, ispostavilo se da je na ovoj utakmici glavni arbitar Pavle Ilić pokazao čak deset žutih kartona, ukupno devet domaćim igračima i jedan gostujućem fudbaleru.

Inače, meč Sloga - Trajal je završen remijem bez golova (0:0), a gosti iz Kruševca su imali penal tokom utakmice koji je golman Sloge Andrijanić odbranio Goluboviću. Ostaje sada samo pitanje da li će Disciplinska komisija FSS da se do kraja ove nedelje pozabavi Slogom i Trajalom, ili možda čak sudijom Ilićem, a prema našim saznanjima čačanski Borac i Jagodina neće biti jedini kažnjeni ovog meseca.

ZBOG CIRKUSA - 3:0 ZA RADNIČKI

NAJAVLjENO - učinjeno. I to na način koji je dodatno omalovažio Prvu ligu Srbije. Čelnici čačanskog Borca su minulog vikenda na gostovanje u Kragujevac na duel sa Radničkim na teren poslali samo sedmoricu igrača, a u 12. minutu su zbog povrede jednog od "glumaca" ostali sa šestoricom, što je po pravilima automatski značilo prekid meča. Očekuje se da će Radnički 1923 taj meč dobiti službenim rezultatom 3:0, a Čačani nameravaju da još nekom akcijom do kraja sezone teraju mak na konac.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)