LEPE VESTI PRED MAČVU: Partizan otkupljuje Holendera

M. B.

15. 04. 2021. u 19:45

PARTIZAN je najavio da će tokom leta, po isteku pozajmice otkupiti ugovor Filipa Holendera, a iz Švajcarske je stigla potvrda da je posao težak 450.000 evra blizu realizacije, posle jednogodišnje pozajmice iz Lugana koja je plaćena 50.000 evra.

ЛЕПЕ ВЕСТИ ПРЕД МАЧВУ: Партизан откупљује Холендера

FOTO: FK Partizan/Miroslav Todorović

Sportski direktor Lugana Marko Padalino tvrdi da je to u ovom trenutku najrealnija opcija.

- Naravno, kad vidimo kako igra, primamljiva je i ideja da ga prodamo nekom drugom za veću cenu. Poslednju reč ima predsednik Anđelo Renceti, ali na tržištu u kome retki imaju novac da troše možda bi bilo mudrije prihvatiti i nižu, ali sigurnu ponudu, nego rizikovati da ostaneš praznih ruku. Ipak, ništa još nije odlučeno - poručio je Padalino.

Do leta Partizan očekuje borba za jedan trofej na domaćoj sceni, ali i maksimalna ozbiljnost u prvenstvenim mečevima. Tako će crno-beli po rečima Aleksandra Stanojevića ući i u sutrašnji duel protiv Mačve u Šapcu (18.05).

- Imamo način igre sa kojim želimo da nastavimo. Sa jasnim ciljem idemo u Šabac. Sve utakmice daju jasne slike šta je potrebno za neke više ciljeve. Nama je sve jasno, znamo šta nam je potrebno. Klub zna, ide u tom pravcu, razvija se u pozitivnom smeru. Šansu će do kraja sezone dobijati i mlađi igrači, a samo od njih zavisi kada i koliko - rekao je Stanojević.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)