MIHAJLOVIĆ RAZBESNEO NAVIJAČE ZVEZDE: Siniša odbio Sampdoriju, pa krenuo da završava posao Stankoviću

Novosti online

09. 04. 2021. u 10:40

TRENER Crvene zvezde Dejan Stanković je velika želja Sampdorije, a preporučio ga je Siniša Mihajlović, prenose italijanski mediji.

МИХАЈЛОВИЋ РАЗБЕСНЕО НАВИЈАЧЕ ЗВЕЗДЕ: Синиша одбио Сампдорију, па кренуо да завршава посао Станковићу

Foto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

Dan nakon derbija i pobede Zvezde (1:0) odjeknula je vest da bi crveno-beli na leto mogli da ostanu bez treneta Dejana Stankovića.

Brzo je reagovao Zvezdan Terzić i poručio Italijanima da nema nameru čak ni promil šanse da trener napusti "Marakanu".

Italijanski list "Il Mesađero" donosi nove informacije o interesovanju Sampdorije. Masimo Ferero je baš zainteresovan da ga dovede na "Luiđi Feraris", a zato je možda najviše "kriv" trener Bolonje i kum Dejana Stankovića - Siniša Mihajlović.

Naime, Sampdorije je nameravala da vrati Sinišu Mihajlovića. Ali, on se zahvalio na ponudi i preporučio Samdoriji da dovede Dejana Stankovića. Italijanima nije promakao učinak Stankovića u Zvezdi, koji je nadomak titule u Srbiji, a posebno su oduševljeni mečevima Zvezde protiv Milana u Ligi Evrope.

FOTO: M. Vukadinović

 

Italijani su objavili da je Ferero poslušao Mihajlovića i pozvao trenera crveno-belih na ručak u Rim, a njemu je pored Ferera i Stankovića prisustvovao i Mihajlović.

Stanković je ugovorom vezan za Zvezdu bar do leta 2022. godine, a nema sumnje da će crveno-beli sve uraditi da ga zadrže na Marakani, kako je Terzić poručio.

(Informer)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri