SAM SEBI AGENT: Kevin de Brujne produžio ugovor sa Sitijem

Novosti online

07. 04. 2021. u 20:31

U VREMENIMA kada igrač ne ume da ode do prodavnice bez prisustva agenta, Kevin de Brujne (29) je odlučio da ne uključi treću stranu i sam dogovori novi ugovor sa Mančester sitijem.

САМ СЕБИ АГЕНТ: Кевин де Брујне продужио уговор са Ситијем

Foto AP

 Zamišljeno - učinjeno, uz malu pomoć roditelja i advokata iz Belgije, sjajni vezista se obavezao "građanima" na vernost do juna 2025. godine, bez mešanja ikakvog zastupnika ili menadžera u razgovorima koji su trajali nekoliko meseci.

- Ne mogu biti srećniji. Otkako sam došao ovde 2015. osećao sam se kao kod kuće. Volim navijače, porodica je navikla na život u Mančesteru i moja igra se veoma dobro razvila. Ovaj klub je željan uspeha. Nudi mi sve što je potrebno da imam maksimalno dobru igru, tako da je bilo lako odlučiti da produžim ugovor. Igram najbolji fudbal u karijeri i osećam da još mnogo toga dolazi - rekao je De Brujne, koji je na stadion "Etihad" stigao 2015, i ukoliko odluči da odradi novi ugovor sa sadašnjim klubom do kraja, provešće čitavu deceniju u svetloplavom dresu.

Po novom slovu dogovora kluba i igrača, De Brujne će zarađivati sigurno više od 400.000 evra nedeljno, što je trenutno slučaj.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna