OGLASIO SE MITROVIĆ NAKON GOLA: Nema vremena za plakanje ima još da se igra

Novosti online

04. 04. 2021. u 21:31

NAKON skoro pola godine Aleksandar Mitrović upisao se u strelce u dresu Fulama.

ОГЛАСИО СЕ МИТРОВИЋ НАКОН ГОЛА: Нема времена за плакање има још да се игра

FOTO: FSS

Čekao je Srbin svoju šansu i dobio ju je protiv Aston Vile. Postigao je Srbin vodeći gol u porazu Fulama (3:1). Nakon meča izneo je svoje utiske. 

- Mi smo vrlo tužni i razočarani i ljuti na sebe. Imali smo dobrih 60 minuta, igrali žestoko, postigli smo gol, a uglavnom ove sezone, kada smo vodili 1:0, posebno na gostovanjima, dobro smo se branili, ali danas smo napravili neke greške i primili dva gola za tri ili četiri minuta, to nismo mi - rekao je Mitrović, preneo je Bi-Bi-Si (BBC).

Mitrovićev gol nije bio dovoljan Fulamu za pobedu. 

- Nema vremena za plakanje, ima još sedam utakmica da se igra. Moramo da se oporavimo i nastavimo da radimo, da verujemo. Samo smo na tri boda od mesta na kome želimo da budemo, mislim da smo protiv svake ekipe pokazali da možemo da igramo dobar fudbal, da možemo da pobedimo. Mnogo toga možemo da očekujemo i budemo pozitivni. Ovo nije sjajan rezultat, ali ima da se igra za još mnogo bodova - naveo je on.

Nakon odlične igre u dresu reprezentacije Srbije vratio se u London. 

- Kada si strelac uvek želiš da se upišeš na listu. Pokušao sam da ostanem pozitivan, radio sam zaista naporno i verovao u sebe i svoje kvalitete. To je bio loš period, ali uvek sam gledao napred, sve što je bilo, ostalo je iza mene - rekao je Mitrović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri