TEŠKE OPTUŽBE IVICE TONČEVA: Savez hteo da nas uništi!

Novosti online

31. 03. 2021. u 19:55

PRVI čovek Radničkog iz Niša Ivica Tončev objasnio je promenu u rukovodećem kadru, ali se i osvrnuo na kako sam kaže nepravdu od strane FSS prema ovom klubu.

ТЕШКЕ ОПТУЖБЕ ИВИЦЕ ТОНЧЕВА: Савез хтео да нас уништи!

Ivica Tončev foto: M.Vukadinović

- Kompletno rukovodstvo kluba nije imalo dilemu oko potrebe prestrojavanja Radničkog posle svih nevolja i nedaća koje su nam se poslednjih godina našle na putu, na kojem smo bili, mora se priznati, uspešni – rekao je Ivica Tončev za Sportski Žurnal.

Objasnio je Tončev i ko je po njegovom mišljenju sabotirao klub iz Niša.

- Pre svega tu mislim na skoro otvorene pokušaje sada već bivšeg rukovodstva našeg nacionalnog saveza i pojedinaca iz nekih klubova, kojima smo mnogo smetali uspešnim rezultatima da nas spreče u svemu, pre svega u nameri da budemo među najboljima. Čak su hteli i da nas unište, da ne postojimo, da nas jednostavno nema na fudbalskoj karti Srbije. Trpeli smo, ćutali i strpljivo čekali da oni koji su bili rušitelji ne samo Radničkog već i, složiće se mnogi kompletnog srpskog fudbala, budu sklonjeni. Zato smo i odmah reagovali i preduzeli korake koji će doprineti da se Radnički stabilizuje i da nastavi onako kako je počeo i uspeo, a onda samovoljom i zakulisnim  i ne baš poštenim i časnim radnjama pokušan da bude zaustavljen.

Naglasio je Tončev da se uveliko radi na finalizaciji  projekta „skauting-organizacije” u Radničkom:

- Najkasnije za dve nedelje formiraćemo sve neophodne službe i segmente za unapređenje saradnje našeg sa svim klubovima na jugu i jugoistoku Srbije, ali i cele zemlje. Radnički će imati 20, možda i 30 stručnjaka koji će permanentno pratiti razvoj mladih talenata na svim terenima u Srbiji. Naša zemlja je neiscrpni potencijal u svim sportovima, posebno u fudbalu. Kroz par nedelja postavićemo i novog direktora Omladinske škole na Čairu, koji će u saradnji sa skautima i trenerima mlađih kategorija  brinuti o budućnosti Radničkog.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri