TADIĆ O IGRI "MAFIJA": Kapiten "pecnuo" crveno-bele - Zvezdina škola je najbolja, svi blefiraju i lažu

Novosti online

31. 03. 2021. u 08:29

SRBIJA je posle prve tri utakmice u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo koje se 2022. godine održava u Kataru prikazala dobru igru i osvojila sedam bodova.

ТАДИЋ О ИГРИ МАФИЈА: Капитен пецнуо црвено-беле - Звездина школа је најбоља, сви блефирају и лажу

FOTO: M. Vukadinović

Vratio je veru u nacionalni tim navijačima Dragan Stojković Piksi, a deluje i da je atmosfera u svlačionici sjajna, tačnije da odavno nije bila ovako dobra.

Tajna je u igrici koju se prvi pomenuo Aleksandar Mitrović.Ona ih je odvojila od mobilnih telefona i stvorila jak timski duh.

O tome je govorio i kapiten "orlova" Dušan Tadić.

- To je ona igrica, "Mafija" se zove. Ja sam to igrao sa decom, zanimljiva je. Proslavili smo gol tako, malo smo se zezali, to je baš lepo i pokazuje zajedništvo - rekao je Tadić.

Upitan ko je najbolji u ovoj igri, kapiten je imao spreman odgovor, a dobro je "pecnuo" zvezdaše.

- Pa, nema tu najboljih... Onako, svi blefiraju, lažu... Ali, ima i dobrih igrača. Gajić je jako dobar, nikad ne znaš šta ima i ovaj Grujić isto. Ne znam, izgleda da se ta Zvezdina škola dobro pokazala. Ne znam zašto - naravno uz osmeh je prokomentarisao Tadić.

Sjajni fudbaler i član Ajaksa detaljnije je govorio o ovoj igri.

- Moraš da se predstaviš za nešto što nisi.  Igraju dobri momci protiv loših. Zanimljivo je stvarno, evo i sad svi pitaju kad ćemo da igramo, da li ćemo u avionu. Svi su nestrpljivi - zaključio je Tadić.

Podsetimo, Srbija je u prva tri kola kvalifikacija ostvarila pobede protiv Irske (3:2) i Azerbejdžana (2:1), dok je odigrala nerešeno protiv Portugala (2:2).

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

(Mondo)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024