MITROVIĆ NAKON DVA GOLA: Imamo fenomanlnu atmosferu, jako dugo nije bila ovakva, svi su srećni i zadovoljni!

Novosti online

30. 03. 2021. u 20:47

NAPADAČ Srbije Aleksandar Mitrović nastavio je da rešeta mreže. Postigao je dva u pobedi nad Azerbejdžanom (2:1).

МИТРОВИЋ НАКОН ДВА ГОЛА: Имамо феноманлну атмосферу, јако дуго није била оваква, сви су срећни и задовољни!

FOTO: FSS

Sjajni napadač je istakao da je ovakav rezultat plod odlične atmosfere koja vlada u svlačionici naše selekcije.

- Igramo utakmicu po utakmicu, najbitnija je pobeda. Jako težak meč na psihičkom planu, ali najbintije je da smo završili ovaj ciklus na pravi način. Atmosfera u svlačionici je fenomenalna. Idemo dalje, nećemo sa ovim da se zadovoljimo. Završavamo sa pozitivnom atmosferom ovo okupljanje - rekao je Mitrović.

Mitrović je ukazao na težak raspored, a osvrnuo se i na sve ono što je urađeno u kratkom vremenskom roku.

- Imali smo pre ovoga dve jako teške i iscrpljujuće utakmice, ali nije lako izneti tri utakmice u 10 dana. Došli smo ovde kao favoriti, u takvim okolnostima uđeš lagano u utakmicu, možda bi se sve drugačije odvijalo da nismo rano dali gol. Igra je bila dobra, bilo je teško da ih probijemo, ali je najbitnije da smo odradili posao i da se sa sedam bodova vraćamo kući.

Srpski napadač ne dobija previše šansi u Fulamu, ali je naglasio da se trudi, da radi svaki dan kako bi bio bolji i kako bi zaslužio mesto u timu.

- Ja sam neko ko jako teško odustaje, ko veruje u svoje sposobnosti i kvalitet. Verujem u naporan rad. Nisam imao jako kvalitetnu sezonu, ali sam znao da će sav rad i nakon treninga da mi se vrati. Bilo je samo pitanje vremena kada će to da se vrati, na tri utakmice sam dao pet golova, oborio jako star rekord. Sada sam bio taj koji je dao dva gola, ali ne smemo zanemariti celu ekipu. Imamo fenomanlnu atmosferu, jako dugo nije bila ovakva, svi su srećni i svi su zadovoljni, guraju i motivišu čak i oni koji su na tribinama. Ovi momci su stvorili nešto jako posebno, nekad sreću trebaš da zaslužiš, a mi smo je zaslužili - zaključio je Mitrović.

Podsetimo, Mitrović je na tri utakmice u ovim kvalifikacijama postigao pet golova i istakao je ozbiljnu kandidaturu za najvoljeg strelca.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu, zbivanja iz tih država se prate iz minuta u minut, uživo, ali postoje i prateći događaji do kojih su dovela vojna dejstva, a koji privlače ogromnu pažnju svetske javnosti. Sport je jedan od segmenata života na koje je rat takođe uticao, a fudbal, kao najpopularnija sportska disciplina, posebno je zanimiljiv ovih dana, zbog ruske situacije u njemu.

29. 04. 2024. u 21:07

Komentari (0)

UEFA U ŠOKU: Rusija se odlučuje na radikalan potez?