PUNO EMOCIJA U ODLASKU AGUERA: Siti uvek u srcu, deset sezona sam proveo u klubu

V. N.

30. 03. 2021. u 16:56

ONO što se prethodnih dana i nedelja šuškalo, sada je postalo i zvanično - iskusni argentinski napadač Serhio Kun Aguero napušta u junu Mančester siti posle punih deset godina.

ПУНО ЕМОЦИЈА У ОДЛАСКУ АГУЕРА: Сити увек у срцу, десет сезона сам провео у клубу

Serhio Aguero Foto AP

- Veliki osećaj zadovoljstva i ponosa ostaje u meni što sam igrao za Siti punih deset sezona, što je neobično za profesionalnog fudbalera u ovim godinama. Deset sezona velikih ostvarenja, tokom kojih sam postao najbolji strelac u istoriji kluba i stvorio neraskidivu vezu za svima koji vole ovaj tim, ljudima koji će uvek biti u mom srcu - emotivno je na društvenim mrežama napisao 32-godišnji Argentinac.

Aguero je u Siti stigao 2011. iz madridskog Atletika.

- Došao sam na početku ere rekonstrukcije i uz veliku podršku vlasnika i doprinos mnogih igrača, zaslužili smo mesto među najboljima na svetu - istakao je Aguero, koji je za Siti odigrao 384 utakmice, postigao 257 golova i, za sada, osvojio 13 trofeja.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen samo zato što se krstio, Novosti otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

ŠOK! Nemanja Majdov ipak nije kažnjen "samo zato što se krstio", "Novosti" otkrivaju kako je sve perfidno upakovano!

Reprezentativac Srbije u džudou Nemanja Majdov objavio je nešto neverovatno: posle Olimpijskih igara u Parizu, na kojima je učestvovao u kategoriji takmičara do 90 kilograma težine, suspendovan je iz sporta - jer se krstio pred izlazak na borilište u prestonici Francuske. "Novosti" vam donose - kako je Međunarodna džudo federacija na vrlo lukav način izvela kažnjavanje našeg borca.

19. 09. 2024. u 16:07

Komentari (0)

RUSIJA PODRŽAVA VUČIĆEVU INICIJATIVU ZA KIM: Zaharova poslala jasnu poruku