V. N.

SVE ZA POSTOLJE: Krilni centar Majamija Nikola Jović za Novosti

SVE ZA POSTOLJE: Krilni centar Majamija Nikola Jović za "Novosti"

DOŠAO je na okupljanje reprezentacije Srbije sa ortopedskom čizmom na nozi, naslonjen na mali trotinet koji mu pomaže u kretanju, ali osmeh sa lica Nikole Jovića (21) ne pada. Pa čak ni kada mu je nastup na Olimpijskim igrama ugrožen zbog povrede zgloba koju je zadobio na treningu u Majamiju nakon završetka sezone. Raspoloženja i vedrine nikada ne manjka kod krilnog centra NBA tima sa Floride, naročito kada je okružen braćom i prijateljima sa kojima je u Manili prošle godine na Svetskom prvenstvu stigao do srebrne medalje na čiji pomen momentalno razvlači kez od uva do uva.

27. 06. 2024. u 11:25

VEČITI ZA NOVO FINALE: Zvezda gostuje FMP, a Partizan Megi u revanš mečevima polufinala KLS

"VEČITI" ZA NOVO FINALE: Zvezda gostuje FMP, a Partizan Megi u revanš mečevima polufinala KLS

JOŠ jedan korak deli od bitke večitih rivala za titulu srpskog šampiona. Oba tima mogli bi da ga naprave večeras na gostovanjima. Crvena zvezda prva dolazi u priliku da stigne u finale okršajem sa FMP u Železniku (18.00), dok Partizan dva sata kasnije (20.00) u Hali sportova "Ranko Žeravica" u Novom Beogradu protiv Mege ima šansu da se plasira u bitku za domaću krunu, prvi put posle pet godina i sezone 2018/2019.

27. 05. 2024. u 09:00

UČE IH DA DEČAK U DEČAKA MOŽE DA SE ZALJUBI?! Bura u Temerinu zbog projekta o rodnoj ravnopravnosti u predškolskoj ustanovi Veljko Vlahović

UČE IH DA DEČAK U DEČAKA MOŽE DA SE ZALJUBI?! Bura u Temerinu zbog projekta o rodnoj ravnopravnosti u predškolskoj ustanovi "Veljko Vlahović"

REAGOVAO sam posle pritužbi roditelja iz Temerina da već dve godine, bez njihovog znanja i saglasnosti, u predškolskoj ustanovi "Veljko Vlahović" njihovu decu uče LGBT vrednostima. Tako se mališani "podučavaju" da dečak može da ostane u drugom stanju, da devojčica može da se zaljubi u drugu devojčicu, da svako može da ima "dva tate i dvojicu mama!"

24. 02. 2024. u 12:15

Novi stadion za ponos fudbalske Srbije

Novi stadion za ponos fudbalske Srbije

U DANU kada su fudbalsku Srbiju očekivala dva velika događaja, oba sa prefiksom istorijska, otvaranje novog stadiona u Zaječaru, onda i meč poslednjeg kola kvalifikacija za EVRO 2024. između Srbije i Bugarske, u goste Fudbalskom savezu Srbije stigao je predsednik UEFA Aleksander Čeferin.

26. 11. 2023. u 20:10