ŠAMPIONSKI SPEKTAKL: Može li Atalanta da šokira Real?!

Promo

16. 03. 2021. u 14:00 >> 12:07

Ko prolazi dalje?

ШАМПИОНСКИ СПЕКТАКЛ: Може ли Аталанта да шокира Реал?!

Foto: EPA-EFE/PAOLO MAGNI

Nakon prvih utakmica dvomeča osmine finala Lige šampiona, mnoge stvari su postale jasnije. Međutim, pojedini dueli definitivno će biti rešeni tek nakon revanša.

Pari Sen Žermen, Liverpul, Porto i Borusija Dortmund su već obezbedili igranje četvrtfinala, a očekuje se da im se pridruži i Mančester siti.

Ali, pre nego što saznamo imena klubova koji prolaze dalje, treba da uživamo u još jednom fudbalskom spektaklu i zbog toga smo vam spremili fantastično iznenađenje – OVDE odmah preuzmite čak 1.500 DINARA za online i uživo klađenje i stavite opklade na svoje favorite!

Sve što je potrebno jeste da se registrujete na sajtu meridianbet.rs i poklon će se odmah naći na vašem bonus računu.

A šta nas očekuje večeras?

"Građani" Pepa Gvardiole biće formalno domaćini, ali će se utakmica revanša osmine finala igrati u Budimpešti na "Puškaš areni". Razlog su ograničenja za putovanja zbog pandemijske situacije.

Engleski tim ulazi u okršaj sa prednošću od 2:0, ali i na krilima pobede nad Fulamom u Premijer ligi. Doduše, Fulam trenutno nije među jačim timovima u šampionatu Engleske, ali to nimalo ne obezvređuje formu u kojoj se Siti nalazi. Isto tako, Gvardiolu može da raduje i činjenica da se Serhio Aguero ponovo upisao u strelce, posle dugog "posta".

Kada je reč o Borusiji, rezultatska kriza je evidentna. Poslednji put su pobedili početkom februara i to u Kupu Nemačke. Od tada su u osam utakmica upisali čak sedam poraza, uz jedan remi.

*EVROPSKI HIT SAMO U MERIDIANU - Pronađi opciju Bet Builder na mečevima Top liga i sastavi tiket po svojoj meri i ludilo kvotama!

U isto vreme na teren stadiona u Madridu izaći će fudbaleri Reala i Atalante.

Italijani će gostovati "Kraljevskom klubu" koji je u prvoj utakmici, kao gost slavio sa 1:0. Sada će tu prednost ekipa Zinedina Zidana pokušati i da sačuva.

Francuski trener ima razloga za optimizam, s obzirom da su u meču La Lige pobedili Elče i tako su, posle dva vezana remija u šampionatu, upisali trijumf.

Ono što ga još više raduje je i podatak da je Karim Benzema dao oba gola.

Ipak, domaćinu neće biti nimalo lako. Podsetimo, prvi meč je rešen golom Mendija u 86. minutu, ali ko zna kako bi se situacija odvijala da Italijani od 17. minuta nisu igrali bez Rema Frojlera. Direktan crveni karton izazvao je mnogo bure u javnosti.

Zbog svega, ekipa iz Bergama ima dodatni motiv za ovaj duel. A bio bi to i veliki uspeh. Eventualno "skidanje skalpa" španskom gigantu, osvajaču 13 evropskih titula u sred Madrida bila bi velika senzacija.

Za ovaj meč, posebno su zanimljive kvote – bukmejkeri Meridiana na kec daju najveći koeficijent – 2.15, dok je dvojka takođe dosta jaka – 3.30.

Ako mislite da su fiksevi rizik, možda je najrealnije da igrate na golove, a detaljnu ponudu za klađenje pogledajte OVDE.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna